Kan een kat van huis weglopen omdat hij/zij verdreven is van zijn/haar territorium door een andere kat?

Onze driejarige (gesteriliseerde en gechipte) poes is 5 weken geleden plotseling verdwenen. Ze ging nooit ver van huis en we zijn ook niet net verhuisd. Ik vraag me af wat er gebeurd kan zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt het in je vraagstelling over evt van territorium gedreven door een andere kat. Bedoel je hiermee een kat in huis of in de tuin? Ik denk wat op dit moment het belangrijkste is, dat je haar terugvindt, ook gezien de tijd dat ze al vermist is. Ik heb in de linkjes hieronder een aantal plekken gezet met tips om je kat terug te vinden en websites waar gevonden dieren worden gemeld. Ontzettend veel succes, wat lijkt me dat erg zeg! :(

nee, een "geholpen "kat zal niet zo gauw weglopen, het kan zijn dat ze ergens van is geschrokken of dat iemand dacht dat ze een zwervertje was en haar daarom heeft mee genomen. het is wel een tijdje geleden maar bel eens met amivedi en het dieren asiel en hang flyers met haar foto liefst in kleur op in je woonomgeving, ik moet er niet aandenken dat ik 1 van mijn poezen kinderen zou kwijt raken ik wens je heel veel sterkte en succes met je zoektocht naar je poezen kind.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100