Hoe kan ik stoppen met het volgen van een persoon (FB) of een pagina op je mobiel?

Op facebook kun je makkelijk dit stop zetten door te volgen uit te zetten. Deze optie zit iets anders in elkaar op je mobiel. Ik zie alleen verslag verbergen, maar niet zoals op internet pc Bericht niet meer volgen.

Toegevoegd na 25 minuten:
Ter verduidelijking Ik wil niemand ont- liken, maar het gaat om het te volgen berichten. Stel je feliciteert iemand voor zijn verjaardag. Vervolgens gaat je telefoon nog 50 x af van anderen die dat ook doen. Dan kun je dit berichtgeving stoppen. Zoals makkelijk te doen is op internet. Maar hoe doe je dat op je mobiel?

Toegevoegd na 6 dagen:
Zoveel mensen op facebook en niemand die het antwoord weet voor je mobiel. Echt niemand?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je geen berichten meer wilt ontvangen moet je een pagina "ont-liken" en het zelfde geldt voor het volgen van een persoon. Als Facebook gebruiker met een grote massa vrienden (volgens mij 1000+) wordt de optie volgen automatisch aangezet. Het is dan de bedoeling dat je alleen echte vrienden die je kent toevoegt, andere mensen die jou toevoegen kunnen je volgen. Dat jij een persoon volgt houd dus in dat je hem/haar een vriendschapsverzoek hebt verstuurd, door dit in te trekken stop je ook automatisch met volgen. Voor een pagina geldt dit het zelfde hier bestaat eigenlijk alleen een volgen optie. Door de pagina te ont-liken zal je ook geen berichten meer van deze pagina ontvangen. Dit werkt bij beide erg eenvoudig: je gaat naar de pagina persoon/gebruiker --> vriendschapsverzoek intrekken/klikken op vind ik leuk en dan verschijnt de optie vind ik niet meer leuk

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100