Is www.gsmbatterij.nl betrouwbaar? Of zijn er betere sites om een nieuwe batterij aan te schaffen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je "gsmbatterij.nl + ervaringen" googelt, komt dit bedrij er niet echt goed van af. Een betere winkel met "Thuiswinkel Waarborg" is "Replacedirect": http://www.replacedirect.nl/accu-batterijen.html (maar je kan natuurlijk ook gewoon naar de weekmarkt gaan!)

Deze site staat niet slecht bekend maar ik heb goede ervaringen (2x) met subtel. Als je voor de 2e keer iets besteld berekenen ze zelfs geen verzendkosten meer en ze zijn al erg goedkoop.

Bronnen:
http://www.subtel.nl/

Ik heb zelf prima ervaringen met batterijenhuis.nl

Het zijn absolute oplichters!!!! na een accu besteld te hebben en via Ideal betaald, hebben ze niets meer laten horen!!! geen bevestiging, niets! Mijden die site! dit slappe lul verhaal hier onder is hun excuus! "Gsm-Batterij maakt onderdeel uit van een netwerk van webshops en informatie websites welke eigendom zijn van Pim en Wessel Bottenberg (vader en zoon) Ongeveer 5 jaar geleden hebben we besloten om geen lidmaatschappen en keurmerk overeenkomsten aan te gaan met allerlei (dure) organisaties. Het is toch vreemd dat je om betrouwbaar over te komen je aangesloten moet zijn bij organisaties die bijvoorbeeld het thuis winkelen promoten. Als ondernemers weten we maar al te goed dat je bedrijf staat of valt met een goede service, daarom bestaan we ook al ruim 16 jaar en hebben we meer dan 25.000 tevreden klanten" Yeah right! TRAP ER NIET IN!!! Toegevoegd na 14 minuten: LET OP! er zijn 2 sites: GSM-BATTERIJ.NL welk echt onbetrouwbaar is, en Gsmbatterij.nl die wel gewoon levert (origineel of niet....dat is een andere discussie).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100