Hoe kan al geactiveerde MSOffice13 ineens niet geactiveerd zijn?

Hoe kan al geactiveerde MSOffice 2013 ineens niet meer geactiveerd zijn? Ik heb een officiële versie van MSOffice 2013 ooit betaald/licentie (onbepaalde tijd) en sinds een tijd krijg ik de melding bij opstarten van Word/Excel 'dit exemplaar van MS Office is nog niet geactiveerd'. In de balk boven staat 'productactivering mislukt'. De programma's hebben jaren zonder probleem gewerkt. Een backup/herstelpunt zet ik liever niet terug wegens veel andere veranderde software en die code die je normaal volgens mij erbij krijgt heb ik ook niet meer. Hoe kan ik dit het beste oplossen, want ik vind de melding steeds erg irritant?
*De reden dat ik nog 2013 gebruik is dat ik wel eens offline werk en met de 365-versies moet je toch elk jaar opnieuw betalen? Is er ná 2013 misschien nog een versie die je eenmalig hoeft aan te schaffen?

Toegevoegd op 14 juni 2021 05:19: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Vanzelfsprekend een bug van Microsoft, misschien veroorzaakt door een update van Windows. Wat hopelijk helpt: Verwijder Office 2013 volledig met Fixit. https://aka.ms/diag_officeuninstall Installeer Office daarna opnieuw. Probeer anders deze versie: https://aka.ms/SaRA-FirstScreen

Toegevoegd op 14 juni 2021 08:30: bron
Bronnen:
https://support.realconnections.nl/hc/nl/a...
https://aka.ms/SaRA-FirstScreen
https://answers.microsoft.com/nl-nl/msoffi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100