Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is er software die randapparatuur kan nabootsen?

ik ben opzoek naar software, waarbij je de line in van je computer kan gebruiken als ingangsgeluid voor de software, en je in de software diverse randapparatuur kan toevoegen (denk hierbij aan een equalizer, echo etc). zie het een beetje voor je als een digitale versie van echte randapparatuur waarbij je de line in en out van de pc gebruikt.

6 jaar geleden
in: Software
1.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Er zijn talloze zogenaamde DAW's wat staat voor 'Digital Audio Workstation' software te vinden waarmee je via de line-in het door een keten van plugins kunt laten lopen voor een natuurgetrouwe echo/reverb/equalizer. Een zeer goede DAW is bijvoorbeeld Protools(maar vrij duur, en steile leercurve) maar ook Ableton, Cubase Steinberg, Fruityloops Studio zijn hele goede alternatieven die via VST(Steinberg) plugins elk gewenst effect kunt creëren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
TurfGraver
6 jaar geleden
Zonder direct voor een daw te kiezen (als je het niet als multitrack recorder wil gebruiken) kun je ook aan host software voor plug-ins denken.
http://homestudioplugin.nl/diverse-daws/
LeonardN
6 jaar geleden
+Antwoord en reactie!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding