Waardoor kan firefox ineens geen geschiedenis meer weergeven?

Kans is groot dat door mijn eigen toedoen ( key combi ?) alles gewist is?

Normaal ruim ik meestal 1 x per week alles wel op in cache etc met cc cleaner of handmatig ook wel cookies enz.
Ook handmatig wel zoekopdrachten vanuit startpagina om het een beetje inzichtelijk te houden, maar ineens zie ik nergens geschiedenis meer ...

Ook nu en gisteren lijkt FF niets op te slaan, best lastig merk ik nu . In C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox zie ik ook niets staan.
Ook niet in de bibliotheek waar alles wat bij weergave en kolommen hoort, is niets te zien en is zoals stond nog aangevinkt, maar kennelijk komt er niets meer in te staan. Vaag? En hoe evt te hervinden of herstellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan ook een corrupte places.sqlite in "%APPDATA%\Mozilla\" zijn. Misschien heb je hier nog een backup van. Anders zou je deze (tijdelijk) kunnen verwijderen. Als het niet helpt, weer terugzetten.

Bronnen:
http://kb.mozillazine.org/Bookmarks_histor...
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/M...

Het kan zijn dat een add-on deze foutmelding geeft. Je kunt het beste in ff-veilige modus gaan en kijken of het probleem nog bestaat. Als het probleem dan niet optreedt: één voor één de extenties uitschakelen in de normale modus en kijken welke de boosdoener is. Die moet je dan verwijderen of uitschakelen. Ik heb iets soortgelijks deze week gehad en heb het zo opgelost (mijn boosdoener was Better Privacy) Het zal komen door de nieuwste ff update dat een add-on niet helemaal compatible is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100