Waarom wordt mijn mp3-speler niet meer herkend als verwisselbare schijf?

Wanneer ik mijn mp3 speler in mijn usb-poort steek, krijg ik niet meer de melding dat er een verwisselbare schijf is geïnstalleerd, maar krijg ik het ‘Automatisch afspelen’ venster (zie afbeelding) en ik zie de inhoud ook niet meer.

Het apparaat wordt dus herkend als een 'Draagbare mediaspeler' ipv een usb-opslag apparaat. En dat is raar, want voorheen kon ik wel gewoon al mijn mappen en liedjes in de verkenner zien en openen.

Toegevoegd na 45 minuten:
Ook kan ik de speler niet meer veilig verwijderen (wat eerst wel gewoon kon). Rechtsonder in naast de klok verschijnt niet het usb-pictogram en wanneer ik in de map 'Deze Computer' met de rechtermuisknop klik op het apparaat, wordt veilig verwijderen hier ook niet weergegeven.

Wat wel tevoorschijn komt is: Afbeeldingen importeren. Raar, terwijl er geen afbeeldingen op staan.

Toegevoegd na 6 dagen:
Twee keer gemarkeerd als Goeie vraag, dat wil dus zeggen dat er meerdere zijn die hier tegenaan lopen. Helaas alleen geen antwoord.. :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Je computer herkent simpelweg dat je mp3-speler een mp3-speler is. Een mp3-speler blijft gewoon een verwisselbare schijf (zeg maar usb-stick), maar dan met een andere naam en icoon. Dat is het enige. Wanneer je klikt op "Apparaat openen en bestanden weergeven (met windows verkenner)" dan open je de map van de mp3-speler en kan je daar alle bestanden in storen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100