hoe laat ik mijn programma's uitvoeren van af mijn hd?

ik heb net een ssd schijf in mijn pc gestopt en hier een schone installatie van Windows 7 op gezet. naast deze ssd schijf heb ik ook nog mijn oude hd er in zitten (hier is verder niks mee gedaan) nu doen alleen mijn programma's het niet meer moet ik deze nu opnieuw installeren of is het mogelijk om deze vanaf mijn hd te laten opstarten

Toegevoegd na 5 minuten:
tevens wil ik mijn hd (E schijf) als standaard schijf voor het installeren van programma's gebruiken

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt het beste de software opnieuw installeren, maar wel op de SSD, want dat is sneller. Je kunt ze ook gewoon op de HDD installeren, en dan werkt alles ook. Maar de SSD is sneller.

Helaas, je zult alle programma opnieuw moeten installeren de koppeling tussen je oude windows op E schijf is niet gekoppeld aan de nieuwe windows op je SSD het Simpelweg terug kopieren zal niet het gewenste resultaat geven. omdat je register dit niet ziet. Ik heb geen idee hoe het zit met programma installeren op je tweede HD normaal vind ik het geen goed idee. teveel schijf bewegingen en vertraging is mogelijk maar met SSD zou dat probleem er misschien niet meer zijn. Je kan wel alle programma opdracht geven naar de E schijf te installeren maar de map old windows kan je het beste weggooien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100