Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is er iemand die een goed PHP contactscript voor mij heeft?

De laatste dagen heb ik het hele internet afgezocht naar een goed PHP script. Bijna allemaal werken ze niet en het aanbod van goede script is niet groot. Wil iemand mij helpen met een simpel script alleen met naam, telefoonnummer en tekst. Alvast bedankt.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Software
470

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ik weet niet precies wat je met contactscripts bedoelt, maar hier (http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/) en daar (http://www.codango.com/php/) kun je een hoop scripts vinden. Overigens moet je, als ik het goed heb, de server waar je webstek op draait wel met php overweg kunnen, anders doet ie t niet. Dat geldt ook voor perl- en cgi-scripts. Met Javascripts heb je daar geen last van. Je kunt natuurlijk ook zelf een script schrijven. Hier heb je een Nederlandse stek waar je 'op cursus' kan en waar ook scripts te vinden zijn: http://www.phptuts.nl/view/39/7/. Ik hoop dat dit helpt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding