Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

is er een mogelijkheid via systeemherstel terug te gaan naar de aankoopdatum. nee niet via internetopties.

Toegevoegd na 27 minuten:
nee ook niet via de recover cd, ik wil het liefst terug naar de aankoopdatum via systeemherstel, waarom wel naar een datum bijv. 7 dagen terug, maar niet naar begin?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Software
638

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Als je je PC een paar weken geleden gekocht hebt, dan zal dat wel lukken. In de loop der tijd worden regelmatig herstelpunten gemaakt en bij het opslaan wordt elke keer de oudste weggegooid om de ruimte te beperken die dat inneemt. Vaak krijg je een CD/DVD met een herstelfunctie bij je PC (soms staat die op je harde schijf) en op deze manier kun je je PC terugbrengen in de staat waarin je hem kocht.
(Lees meer...)
escape
13 jaar geleden
Via systeemherstel zal je nooit 100% terug kunnen gaan naar een eerder tijdstip of zelfs aankoopdatum. Daar blijft echt alleen de recovery CD over; dat is de uitleversituatie. Maar waarom zou je naar de aankoopdatum met systeemherstel willen en niet met de recovery CD willen werken? Je kunt je systeem ook zo opnieuw installeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding