Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

advrcntr.dll bestand ontbreekt op comp en geeft foutmeldingen.

Heb in het verleden Nero verwijderd en nooit problemen gehad, nu wil ik echter gaan videobewerken en krijg ik problemen met ontbrekend dll bestand. Wat nu, wil geen Nero meer laten draaien.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Software
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

"De door u genoemde DLL hoort bij de Nero Suite en staat doorgaans in de map 'C:Program FilesCommon FilesAheadLib'. Checkt u dat... Als de DLL ontbreekt, dan zult u de Nero Suite opnieuw moeten installeren of repareren. Ziet u de DLL wél staan? Dan moet u (in de genoemde map) de opdracht 'REGSVR32 ⁄I ADVRCNTR.DLL ' om de DLL opnieuw aan te melden bij het besturingssysteem." volgens de bron.

Dus even proberen Nero weer te installeren (misschien een trial ergens downloaden als het niet meer in je bezit is) en opnieuw (op een juiste manier) te deïnstalleren.

Mocht dat niet helpen, dan kun je dat .dll bestand proberen te downloaden op http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?advrcntr2 (aan de rechterkant op 'Go to the download page for advrcntr2.dll' klikken) en plaatsen in de map C:\Windows\System32
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
duidelijk antwoord met bijgevoegde oplossing. Alles werkt weer.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding