Zie je als deelnemer van een appgroep wanneer je verwijderd word?

Ik snap nog niet veel van appgroepen en zag dat ik toegevoegd ben. Maar nu krijg ik heel veel berichten en een lawaai dat dat ding maakt. Ik schrik me steeds een ongeluk. Nu heb ik eindelijk gevonden hoe je dat uit kunt zetten. Maar het riep de volgende vraag op: namelijk zie je ook als een deelnemer door de beheerder van een appgroep verwijderd word?
Want ik begreep pas later dat je fatsoenlijk bent als je iedere keer reageert. Maar ik las in het begin wel, maar reageerde niet, omdat ik niet wist dat iedereen kan zien dat ik wel gelezen heb. Mensen willen dat niet. Voortaan lees ik gewoon niet meer, want anders moet ik steeds reageren. pfffffffff Dus misschien ben ik nu verwijderd daardoor? Voel me dan wel schuldig? Al heb ik die melding niet gezien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, je krijgt een melding als de beheerder van een app-groep jou verwijdert. Bovendien zal de app-groep niet meer bij jou contacten te vinden zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100