Wat houdt de melding 'Je hebt een nieuw vriendschapsvoorstel' op facebook in?

Ik kreeg op facebook een melding met 'Je hebt een nieuw vriendschapsvoorstel' en dan de naam van een persoon waar ik op zich geen contact meer mee heb. Hoe en wanneer krijg je deze melding? Is dit iets automatisch of krijg je dit alleen als de persoon er aanleiding voor geeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is een automatische meldimg (die je tevens wel kan uitzetten in je instellingen) Facebook bedoelt hiermee dat ze iemand hebben die je wellicht kent en een vrienschapsverzoek zou willen sturen. Het doel hiervan is simpelweg dat Facebook wil dat je hun site of app gebruikt en wellicht meer vrienden toevoegt.

je hebt volgende: mensen die je misschien kent, vriendschapsvoorstel en vriendschapsverzoeken. Het 1ste word door fb zelf gedaan, het 2de door iemand die jou aan iemand anders wil koppelen als vriend en ten 3de komt die van de persoon zelf.

die persoon nodigde je uit om vrienden te worden, je kan het 'Verzoek bevestigen' of 'Verzoek verwijderen' - bij verwijderen kan je het als spam ingeven dan kan deze je niet meer uitnodigen - in instellingen ka je de verzending van een FR aan jou openbaar (iedereen) vrienden of niet openbaar zetten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100