Kan een moderator op een forum je email weten?

Stel je hebt veel accounts op een forum, elke nickname heeft een mail die met dezelfde letters beginnen, weet de moderator dat je dezelfde persoon bent? (omdat hij dan de mail's kan zien)En kan hij je wachtwoord van je nickname op het forum weten?

Toegevoegd na 5 minuten:
Stel je hebt veel accounts op een forum, elke nickname heeft een mail die met dezelfde letters beginnen, weet de moderator dat je dezelfde persoon bent? (omdat hij dan de mail's kan zien?)En kan hij je wachtwoord van je nickname op het forum weten?

Toegevoegd na 7 minuten:
Stel je hebt veel accounts op een forum, elke nickname heeft een mail die met dezelfde letters beginnen, weet de moderator dat je dezelfde persoon bent? (omdat hij dan de mails kan zien?)En kan hij je wachtwoord van je nickname op het forum weten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de meeste fora kan een moderator jouw e-mailadres zien. Naast dat elke nickname een e-mailadres heeft met dezelfde beginletters, zijn er voor moderators ook andere manieren om te achterhalen of jij dezelfde persoon bent, bijvoorbeeld via onlinetijden of je IP-adres. Of de moderator jouw wachtwoord kan zien is, net als met het e-mailadres, ook afhankelijk van het forum. Het ligt er maar net aan wat de rechten van de moderator zijn. Op sommige fora kunnen alleen beheerders dat soort informatie zien.

Neen, hij kan wel aan de hand van relevante postings zien of het om één en dezelfde persoon gaat. Maar dat kan een gebruiker ook. Indien dit tegen de geldende regels is kan hij hiervan een melding doen met het verzoek tot actie of mischien wel bannen. Wachtwoorden e.d. kunnen zij niet inzien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100