Ik wil graag een e-mail sturen met daarin een excel bestand met gegevens, die de ontvanger kan aanpassen en terug sturen. Hoe doe ik dit?

In mijn excel bestand staan alle gegevens van verschillende verenigingen. Nu wil ik dat elke vereniging apart een e-mail krijgt met alleen zijn gegevens in excel die hij dan kan aanpassen en weer terug kan sturen naar mij. zodat het een bestand blijft.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou de gegevens van iedere vereniging apart op een sheet plaatsen. Dezesheets dan in een Excel file naar de betrokkenen sturen. Zij moeten dan ieder het sheet terugsturen nadat ze het hebben aangepast. Door middel van een macro kun je deze files dan weer combineren tot een. Als je wilt weten hoe zo'n macro moet, stuur dan maar een persoonlijk bericht.

Maak anders gewoon een Google formulier. Laat elke vereniging dezelfde link opgestuurd krijgen, waarna je meteen een ingevuld Excel bestandje tevoorschijn krijgt. Dit vervang je, of vul het aan met je oud bestand Voorbeeld: https://docs.google.com/forms/d/1hcVUO-M7Vo39e06EhXgrdH4Ye1YjYe-0QSBMC2GDs4A/viewform Maak zelf je formulier: https://docs.google.com/forms/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100