Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom heeft youtube de liedjes van Zanger Rinus geblokeerd?

http://forum.fok.nl/topic/2445819/1/40 alls je die clips wil afspelen dan staat er Deze video bevat content van rinuszingt en is niet beschikbaar in je land https://www.youtube.com/watch?v=aN-gAunTovg waar in welk land zou het niet geblokeerd zijn ?? via een vpn hou je het tocht kunnen kijken ?

Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
in: Internet
4K
LeonardN
5 jaar geleden
https://www.youtube.com/watch?v=v0CieUgAmco
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
ik wil weten waarom dit is het moet iemand van youtube zijn
SimonV
5 jaar geleden
Lijkt voor alle landen geblokkeerd te zijn. Alternatief voor verwijderen. Online downloaden lukt ook niet.
AnnBoo8146
5 jaar geleden
You Tube heeft de video's mogelijk geblokkeerd, omdat ze niet overeenkomen met de voorwaarden. Maar welke voorwaarde door Zanger Rinus en/of zijn video's wordt overtreden weet ik niet. Misschien is dat iets dat Zanger Rinus zelf wel weet.
https://www.youtube.com/t/terms
SimonV
5 jaar geleden
Als video's niet aan de voorwaarden voldoen, worden ze verwijderd. Niet geblokkeerd.
Het kan zijn dat iemand (een hacker?) bij het account van Rinus “track in all countries” heeft afgevinkt bij alle video's.
http://digitalcommunications.wp.st-andrews.ac.uk/2016/12/07/how-we-fixed-our-youtube-channel/ Deze trucs werken niet (al krijg je wel een afbeelding):
ssyoutube.com/watch?v=aN-gAunTovg en
https://www.youtube.com/v/aN-gAunTovg

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De zanger zelf staat voor een raadsel. Hij denkt dat zijn account op Youtube gehackt is en belooft een gratis optreden voor iemand die achterhaalt wie en dat zo weet te herstellen. Zijn manager Dennis Franke is druk bezig om contact te leggen met beheerders van Youtube. Via allerlei forums heeft hij een programmeur bereikt die meldde dat het lijkt te gaan om een nieuwe bug. Maar het is nog niet te zeggen of en wanneer de video's van Rinus weer te bekijken zijn.

Trouwens, door via een andere route te luisteren naar de liedjes waar het met name om draait ("De rode duivels" en "Eet veel bananen") constateer ik dat het er sterk op lijkt dat het een auteursrechtenkwestie is. Olé we are the champions, en het lied van de Toreador uit Carmen van Bizet (zie de video) zullen vermoedelijk niet zomaar hergebruikt mogen worden...
(Lees meer...)
Amadea
5 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding