Is er een WiFi extender die het ook daadwerkelijk doet?

Ik gebruik nu de TP-Link. Deze strontirritante apparaten doen alsof ze hun werk doen. Mijn modem staat op de begane grond waar ik gemakkelijk 100 Mbps snelheid heb. Ga ik even een verdiepinkje naar boven valt dit allemaal ineens weg.
Heb internet van KPN. Meerdere keren een monteur opgevraagd om te komen kijken. Zodra deze er was had ik in het hele huis ineens 100 Mbps....
Bij de modem heb ik 100 Mbps snelheid, hierboven ineens 1 Mbps terwijl de extender van TP-link in de kamer hiernaast het wifi netwerk zou moeten kopieren. Ik heb al jarenlang problemen met het internet in het huis. Heeft iemand ajb een gouden tip voor eeuwige verlossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens je extender dichter bij de modem te zetten of de extender de plaatsen in de zelfde ruimte als waar jij zit. Daarbij is de positionering van je modem ook van groot belang. De meest ideale plek voor je modem is in het midden van je huis. Hoe minder obstakels hoe beter de verbinding. Zie bron voor tips.

Bronnen:
https://computertotaal.nl/artikelen/intern...

Extenders zijn troep. De enige manier om overal goed wifi te krijgen is een vaste kabel er naartoe leggen en dan daar een echte access point plaatsen. Slecht signaal versterken maakt het niet echt beter. Dus in een woonhuis gewoon per verdieping 1 access point en je bent van alle ellende af.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100