Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik een zelfgemaakt filmpje op met muziek eronder op YouTube plaatsen?

Hoi,

Ik heb dus een “edit” gemaakt en wilde hem dus op YouTube plaatsen met muziek eronder, het probleem is dat dat “auteursrechtschending” is en mijn video werdt geblokkeerd. Is er een mogelijkheid hoe ik mijn “edit” toch op YouTube kan plaatsen met muziek eronder?

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik zie net dat ik een foutje heb gemaakt, ik bedoelde: hoe kan ik een zelfgemaakt filmpje op YouTube plaatsen met muziek eronder.

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Internet
2.1K
TurfGraver
6 jaar geleden
Door geen auteurrechtelijk beschermd muziek te gebruiken.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

In de audiobibliotheek van YouTube vind je talloze nummers die je rechtenvrij voor je video kunt gebruiken. Een andere mogelijkheid is om op internet op zoek te gaan naar muziek die "royalty free" wordt aangeboden, o.a. op deze websites:
http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?genre=Holiday
http://dig.ccmixter.org/film
https://www.joshwoodward.com/#%2F
Je kunt de nummers gratis downloaden, onder je video monteren en die op YouTube zetten.
(Lees meer...)
Pieter2011
6 jaar geleden
Ik weet niet of dit standaard zo is, maar bij mij blijft de muziek eronder staan als ik het in eerste instantie al als mp3 bestand aan mn edit heb toegevoegd. Als ik dat niet doe, dan wordt bij mij óf de muziek verwijderd óf heel blikkerig (zie bvb https://www.youtube.com/watch?v=q3pHWAE6730) de vraag is of je dat erg vindt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
als je dat liever niet hebt is het dus een kwestie van de muziek toevoegen in je edit programma als mp3. dit kan bijvoorbeeld via musicpleer.audio

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding