Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe neem je contact op met de HP klantenservice?

Ik ben al een lange tijd bezig om via de mail in contact te komen met de klantenservice van HP. alleen als ik dt probeer via de site lukt het maar niet om in contact te komen. het is een soort cirkel aan links en ik kom steeds weet uit op het scherm waar ik startte.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Internet
26.1K
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ik weet niet waarvoor je contact op wilt nemen met HP, maar als ik via deze website van HP, contact op zou willen nemen voor verschillende dingen die ik bedacht, lukt het mij telkens weer om gewoon een emailformulier te krijgen:
http://www8.hp.com/nl/nl/contact-hp/contact.html Als je hier niet mee geholpen bent, wees dan even wat specifieker alsjeblieft, zodat iemand je gericht kan helpen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Hier staan in ieder geval telefoonnummers: http://www8.hp.com/nl/nl/contact-hp/phone-assist.html

Als je het via de mail wil moet je kiezen in dit menu en dan opent zich een scherm waar je je bericht kan neerzetten: http://www8.hp.com/nl/nl/contact-hp/contact.html#

Als je wilt mailen over een al aangeschaft product kun je meteen hier beginnen: http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-005&h_lang=nl&h_cc=nl&h_product=top&h_page=hpcom&h_client=S-A-R300-2 goed kijken waar je telkens voor kiest.

Succes
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding