Ik heb geen internet meer thuis. Als ik klik op probleem oplossen geeft hij aan DSN Server fout ofzo en het is bij mijn laptop en desktop zo, wat nu?

Ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen zeker omdat het dus bij mijn desktop en laptop zo is... Mijn huisgenoten hebben wel internet dus denk dat het aan mijn router ligt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Indien het zo aangesloten is, lijkt het erop alsof de kabel van jouw router naar de centrale router defect of unplugged is. Je zou dat kunnen testen door jouw router direct (met een kort kabeltje) aan de centrale router aan te sluiten en kijken of het dan werkt. Wat geeft de router als statusmelding? Welke leds knipperen/zijn uit die anders aan staan? Gezien het feit dat jullie 1 centrale router met 3-4 subrouters hebben, moet er iemand in het huis zijn , die weet hoe en wat aangesloten en geconfigureerd is en evt. verder kan helpen...

Reset uw modem even. Als er een aan/uit knop op zit die omzetten, 10 seconden wachten en weer aanzetten. Zit die er niet. Gewoon de stekker uit het stopcontact, wederom 10 seconden wachten en de stekker er weer in doen. Grote kans dat dat werkt. Zo niet is het waarschijnlijk een fout bij uw provider aangezien daar de DNS zijn werk doet.

In de netwerkkaart als DNS server het ip adres ( lokaal bijv. 192.168.x.x) ingeven. Daarna is het probleem opgelost

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100