Betrouwbaarheid woningverhuursite(s): Is deze site betrouwbaar?

Ik ben bezig met het zoeken naar woonruimte. Nu zijn er veel sites die woonruimte aanbieden en bij de meeste moet je betalen om enkel het aanbod maar te kunnen zien. Nu kwam ik op deze site: http://www.jouwpaleisje.nl/index.html Deze site adverteert met kamers op anders plekken en verwijst dan naar de eigen site (zoals velen). Het ziet er erg onprofessioneel/knullig uit, is wel een van de weinigen met betaalbare woonruimte in de randstad. Ik denk dat ik het niet moet vertrouwen. Wie weet er iets van?
Bedankt!
Ben verder ook benieuwd naar tips voor de juiste sites!
Kamernet heeft vooral, bijna alleen onzelfstandige woonruimtes.
dan heb je huurstunt, kamertje etc etc en allerlei makelaars. Wie o wie?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet betrouwbaar! Er is geen contactadres aanwezig op de site. De enige manier om contact op te nemen is via mail, en dan kun je wel raden wat er aan de hand is. Een betrouwbare aanbieder zet een telefoonnummer of adres op zijn site. Ook is een garantie dat je binnen 3 maanden woonruimte hebt lariekoek. Want als ze met te dure huizen, of te kleine kamers aan komen zetten, dan weiger je, en vervalt die garantie. Van 14,95 inschrijfkosten ga je niet failliet maar het is wel zonde van je geld. Lees verder ook deze site: http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1266753401/233 Volgens de info daar zit er één en dezelfde persoon achter o.a. de sites huisjesvoormij.nl, huisjevoorjou.nl, ikhuursnel.nl, mijneigehuis.nl, supersnelhuren.nl en jouwpaleisje.nl.

Uit de algemene voorwaarden: "De door Jouwpaleisje.nl te verrichten werkzaamheden bestaan uit het verzamelen en combineren van het woningaanbod van derden en het tonen van woningen van derden op het gebied van huur/verhuur; dan wel koop/verkoop." Kortom: men verhuurt zelf helemaal niets en het is dus alleen een verzamelsite. Daar zijn er al genoeg van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100