Hoe trek ik snel meer bezoekers naar me website?

De inhoud van de site is wel goed en met het uiterlijk ben ik ook zeer tevreden alleen wil ik snel veel nieuwe bezoekers krijgen. Volgende week begint het nieuwe voetbalseizoen en dan zou het fijn zijn als ik al aardig wat bezoekers heb.

Heb trouwens al heel veel eraan gedaan maar misschien zijn er mensen met nog meer tips...

De site gaat trouwens over voetbal.

Toegevoegd na 8 minuten:
Maar mijn vraag is dus: Op welke manieren kan ik de site promoten?

Weet jij het antwoord?

/2500

De enige manier is goed promoten. De bezoekers komen niet vanzelf. Toegevoegd na 22 seconden: En goede zoekwoorden in je metatags plaatsen kan ook helpen. ;) Toegevoegd na 5 minuten: Promoten kan op andere sites, maar ook door mond-op-mond reclame.

Reclame langs het voetbalveld is de uitgelezen manier om je doelgroep te bereiken. Brouwer & Partners is daar de specialist voor.

Bronnen:
http://www.mediabuitenshuis.eu

Dat kan je op de volgende manieren doen: -Posters ophangen van je site -FaceBook (als je dat tenminste hebt) -Een advertentie zetten in de krant veel succes ps:hoe heet je site?

Zorg dat je site hoog scoort in Google, zodat mensen die zoeken op jouw activiteit, je snel vinden. Deze techniek heet SEO, Search Engine Optimization. Er wordt heel veel geschreven over SEO, maar je zou kunnen beginnen bij deze checklist (zie bron).

Bronnen:
http://www.bungewerk.nl/zoekmachinevriende...

Social Media... En een Site Map

vergeet vooral niet je website aan te melden bij google. en zet zoveel mogelijk tags die je website behandeld. Zodat ze ook te vinden is.

Deze dingen kun je doen: -Posters ophangen bij winkels en dan moet je erop zetten: ''Ga naar mijn spectaculaire site voor heel veel informatie over voetbal!!'' Hoe beter de naam, hoe meer mensen het aantrekt. -Je kan de letters in kleuren zetten, dat trekt veel mensen aan. -Op je Hyves, Facebook, of Twitter zetten dat iedereen naar je site moet gaan voor heel veel informatie over voetbal. -Aan al je vrienden vertellen dat het te gek zou zijn als ze naar jou site gaan.

je website aanmelden bij (gratis) webgidsen zoals www.adresgids.net en bij startpagina's zodat je wat linken krijgt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100