Via Firefox bewaar ik soms een webpagina dmv 'Bladwijzer'. Bij 'Naam' staat dan al tekst mbt die webpagina ingevuld. Hoe verander ik die tekst?

Bij 'Naam' staat dan al tekst mbt die webpagina ingevuld. Het kader met de tekst is groen. Ik kan echter niet met de cursor in de tekst komen: Ik moet dus of de reeds ingevulde tekst bij "Naam' laten staan, of in het tekstvak 'Naam' klikken waardoor ALLE tekst uit het tekstvak verdwijnt. In dat laatste geval moet ik dus weer bedrijfsnaam of zo van de webpagina invullen. Waarom kan ik niet met mijn cursor in de tekst gaan staan en sommige delen van de reeds ingevulde tekst wijzigen of deleten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zodra je kiest voor "Bladwijzer toevoegen"is de naam in het blauw. Die kun je dan al gelijk wijzigen in de naam die je zelf wilt geven aan de pagina. Toegevoegd na 3 minuten: Klik anders een op "Bladwijzers" Dan op de bewuste pagina klikken met de rechter muis knop. Kies dan voor "Eigenschappen" dan opent een schermpje, misschien kun je hem daar wel wijzigen

Ik heb het uitgetest en het werkt precies zoals U het beschreef. IK sloeg een pagina op ..( = voorbeeld) Startpagina.nl Op het moment,dat ik aangaf deze te willen toevoegen ben ik HALVERWEGE de tekst van STARTPAGINA.NL de muiscursor gezet ..en op de GROTE pijltoets ,helemaal RECHTSBOVEN vlak naast de + = toets en opgeschoven tot de rest ook zichtbaar werd en dat ook op dezelfde wijze weggehaald. Met dat terugduwen van letters uiteraard NIET verder dan http:// Nu kunt U elke titel/naam opgeven ná hetgeen hierboven staat en opslaan als Bladwijzer.

Als je met je LINKERmuisknop op het veld achter "Naam" klikt, kun je normaal gesproken de bestaande tekst aanvullen of veranderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100