Als je bij msn 2011 offline weergeven bent en je verwijderd die persoon, blijf je dan offline weergeven voor hem?

Best duidelijk vraag lijkt mij,

Toegevoegd na 11 minuten:
Dus als ik voor iemand offline ben weergeven, en ik verwijder diegene. Blijf ik dan voor hem offline weergeven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dan zul je die persoon ook moeten blokkeren, dan blijf je voor die persoon offline

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100