wat is een leuke site voor kinderen waar je kan chatten?

Weet iemand misschien een leuke chatsite voor kinderen? Want ik zoek er een paar maar ik kan er geen vinden dus weten jullie er 1?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ok ik zal hier even antwoord geven, ik weet zo geen leuke site voor kinderen om te chatten, omdat je er erg voorzichtig mee moet zijn. Ik ben er zelf geen voorstander van. Ik heb in mijn reacties al aangegeven wat de gevaren kunnen zijn. Ik voeg een bron toe waar je het kunt lezen.

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

Ik chat daar zelf niet, dus ik zou niet weten of het leuke sites zijn, maar je kunt ze uitproberen: http://chat.voorkinderen.eu/

Het veiligste is gewoon via hyves of via msn en mensen die je kent

Er zijn diverse zoniet vele sites waar een mogelijkheid in zit voor kinderen om te chatten. Helaas zijn die sites ook heel erg populair bij een bepaalde groep gebruikers waar je als kind niks mee te maken moet willen hebben. En nee, je herkent ze niet an de buitenkant. Veiliger is het om te chatten via bijvoorbeeld Hyves of MSN, met kinderen die je kent, en ook ALLEEN met kinderen die je kent. Chatten is allang geen kinderspelletje meer, maar een potentieel behoorlijk gevaarlijk stukje Internet waar je je eigenlijk zonder begeleiding niet me bezig zou moeten houden.

www.habbo.nl ?

Op www.speeleiland.nl zijn er heel veel spelletjes waar je kan chatten, bij multiplayer. Dat deed ik vroeger ook altijd. Best leuk voor kinderen. Toegevoegd na 1 minuut: En natuurlijk MSN. Dan kunnen ze zelf vrienden accepteren, weigeren en toevoegen, dus is het meestal veiliger.

Bronnen:
http://www.speeleiland.nl/multiplayer-spel...

Ik zou er zeker mee uitkijken. Juist de sites die gemaakt zijn voor kinderen, weten viezerikken goed te vinden. Ik raad msn / hyves aan, zodat je met enkel bekenden kan praten. Maar houd als ouder altijd een oogje in het zeil. Want via internet kan een oude viezerik zich ook voor doen als een meisje van 11 jr. Eigenlijk is het van de zotte dat het zo moet..

je kan op mijn eigen site een beetje praten ( 'k ben er elke tussen de middag !!!!!! de site is: www.kinderlines.nl/kanesven.html kom je kijken ???????

Bronnen:
ik wacht op je:-)

je kan ook www.habbo.nl doen of www.panfu.nl dat zijn heel leuk ook kan www.gosupermodel.nl veder weet in niet meer help me mee oke

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100