Iemands IP zien op een online spel.

Ik wil iemand IP kunnen zien van een online (internet) spel van een account omdat ik denk dat hij meerdere accounts heeft en ik wil hem daarop betrappen. Hoe doe ik dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat kan je niet zomaar, tenzij je er die betreffende persoon om vraagt. ik weet niet wat voor spel het is, en internetspelletje(runescape-achtig) of meer zoiets als World of warcraft??? maar bij world of warcraft-achtige spellen zitten er goeie moderators om de boel in de gaten te houden. geef dan aan hun door dat je denkt dat er iemand meerdere accounts heeft. en als het daadwerkelijk zo is, dan regelen zij dat verder. en als het een internetspel is, dan zijn de moderators vaak lastiger te vinden(meestal). dan wordt het lastiger, maar dan nog kun je zelf niet iemand uit het spel zetten. kortom, probeer dus moderators te vinden. en handel het met hun af :)

Klik op 'Rapporteer een cheater"

Bronnen:
http://www.onlinesoccermanager.nl/faq.asp

Voor zover ik begreep krijg je bv bij een provider UPC of Ziggo niet eens een vast IP adres. Dus lijkt het mij niet eens mogelijk om dit te zien als hij via deze providers zou spelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100