Wat is er mis met mijn laptop keyboard?

Soms doet mijn keyboard het prima, en ervaar ik geen problemen. Maar om de zoveel tijd gebeurt er iets geks...

Disclaimer: ik heb mijn laptop al uit en aan gedaan, mijn laptop geüpdatet, en mijn keyboard drive opnieuw geïnstalleerd. Ik heb een MSi, ik geloof model MSI GL62M 7RDX-1267NL.

Het probleem: mijn keyboard kan uit het niets voor een langere tijd niet goed functioneren. specifiek doen alle keys het gewoon, behalve de volgende!
r, f, c, 8, 9, 0, en backspace. (Deze heb ik ingetyped met de on-screen keyboard).
Gek genoeg doen alle keys in hoofdletter (shift + de letter) wel gewoon. Zelfs backspace doet het met shift ingedrukt normaal. (Leuke weetje: shift en backspace doet precies hetzelfde als backspace zonder shift.)

Als ik heel vaak de key indruk, of ingedrukt houd, doet hij het uiteindelijk 1 keer, maar stopt daarna weer gelijk met werken. Soms doet de key het in één keer, maar stopt daarna weer met werken. Daarnaast doet mijn keyboard het soms weer, en dan weer niet. Het is erg frustrerend...

Je komt er ook opeens achter hoe vaak je de letters f, r, en c gebruikt tijdens het typen... Alleen het woord "frustrerend" al... Je wodt e moe van.

Weet iemand waar dit aan ligt? Het voelt niet alsof het een mechanisch probleem is, want de toetsen voelen normaal aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan zijn dat er een kabel los zit van het keyboard wardoor 1 rij uitvalt. Als je weet hoe je een laptop uitelkaar haalt Kan je kijken of de keyboard kabel nog goed aangedrukt is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100