Wat betekent deze BSOD steeds en PC (win7) gaat erna naar veilige modus?

In veilige modus kan ik bv geen WLM meer openen...zie bijlage....
PC is goed beveiligd en heeft alle updates ;)

Toegevoegd na 1 uur:
WLM error

Toegevoegd na 2 uur:
WLM error

Toegevoegd na 2 uur:
WLM error krijg ik hier niet toegevoegd (melding onbekende fout is opgetreden al paar malen)

Dan zo maar?
http://i43.tinypic.com/2ni3dro.jpg

Toegevoegd na 2 uur:
1 x teveel nu =1 x weg ermee:)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heeft volgens mij wat te maken met de geheugen gebruik van je computer, dus niets te maken met beveiliging of geen nieuwste/alle updates hebben. Ik heb een site gevonden waar je meer uitleg hierover kan vinden en op dat pagina onder "what to do" vind je wat je moet doen. PS: site is in het engels.

Bronnen:
http://hubpages.com/hub/What-Is-Page-Fault...

BSOD of wel het 'blue screen of death', treedt op als er iets ernstig fout zit in het systeem. Vrijwel altijd is dit een hardwarefout, zoals een geheugenmodule (je DDR ram) of de HardDisk. Maar ook kan het moederbord zelf de oorzaak zijn. Wat ook wel eens gebeurd is dat de voeding van de pc zwak (defect) is, waardoor de werkspanningen instorten met als gevolg dat de pc uitvalt en opnieuw opstart. Ook de processor zelf kan aanleiding zijn tot een BSOD. Door oververhitting (koeler uitgevallen) bijvoorbeeld. Als de pc nog onder garantie valt dan ga ermee naar de leverancier en laat hem nakijken. Eventuele defecten worden dan vrijwel kosteloos hersteld! Blijf vooral niet doormodderen met zo'n instabiele pc, de kans dat je straks al je gegevens en bestanden op de HD kwijt bent is reëel aanwezig. Ook de HD loopt schade op door ongeldige interrupties!

Om te achterhalen wat de exacte fout is die deze bsod geeft moet je de recovery dumpfiles in windows doorzoeken op aanwijzingen. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100