geschikte laptop voor mij?

Ik wil er veel mee internetten, films bekijken, fotoshoppen en voor school gebruiken. een aantal eisen die ik eraan stel: derde gen. intel i7, goede videokaart en minimaal een 15 inch full HD scherm. weet iemand een goede laptop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben niet zo thuis in de laptop/computer wereld en weet ook niet wat derde gen. intel i7 is, maar een super goede laptop die verder aan al je eisen voldoet: Macbook Pro. Toegevoegd na 1 minuut: Oh, en waarom: super snel en heel helder HD scherm. De twee belangrijkste punten, voor mij althans.

Asus K55VD-SX047V Link: http://tweakers.net/pricewatch/316486/asus-k55vd-sx047v.html Het enigste nadeel is de 5400 RPM harde schijf. Maar voor de rest een prima laptop, vooral qua prijs / kwaliteitverhouding.

Bronnen:
tweakers.net

Lang niet alle 15 inch laptops hebben een full HD scherm, je kunt je afvragen in hoeverre dat nodig is bij die schermgrootte. Verder is voor jouw gebruik vrijwel elke laptop geschikt. Kijk wel naar de batterijduur: als die prettig ruim is, hoef je je oplader niet mee naar school te zeulen (en kunt die dan ook niet kwijtraken)

Hou er om te beginnen wel rekening mee dat een 'goede' laptop ook 'maar' een laptop is. Hiermee bedoel ik: een laptop met gelijkaardige specificaties loopt 2 jaar achter op een desktop-pc. Maar ik veronderstel dat dat geen optie is omdat je met je pc mobiel moet zijn voor je schoolwerk? In dat geval: Asus N56VM-S4032V Helaas heeft de Asus K55VD-SX047V niet het gevraagde full HD scherm.

Dell heeft een dergelijke laptop. Een dergelijk "goede" laptop staat of valt wel met budget dat je er voor hebt.

Bronnen:
http://www.dell.com/nl/p/xps-15z/pd

Een dell laptop, welk soort mag je zelf kiezen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100