Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe kan je weten of een laptop met windows 7 geluidskaart en een videokaart heeft ?

ik wil graag die coole games spelen waarvoor je een geluidskaart en videokaart nodig hebt . dus weet iemand het .

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
584

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Elke laptop heeft een geluidskaart/videokaart, althans beter is het te zeggen geluidschip/videochip. Of de videochip krachtig genoeg is om de games te spelen die jij wil spelen is natuurlijk de echte vraag.

Toegevoegd na 6 minuten:
Kijk dus vooral of je laptop een Nvidia GT(X) of AMD Radeon kaart heeft. Intels geintegreerde kaarten zijn zwak. Ook niet alle Nvidia/AMD kaarten zijn krachtig. Het tweede getal is altijd belangrijk bij videokaarten dan pas het eerste getal. alle beter dan een 550M/640M of een Radeon 7770M/6770M voldoet voor het gros van de games. Als je beter wil zal je hier ff moeten kijken.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Als je wilt weten of je laptop een bepaald spel aankan kun je altijd even op www.canyourunit.com kijken, deze hebben het meestal wel goed en als je laptop een bepaalde game niet aankan geven ze ook de reden en soms ook een nuttige oplossing.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding