mijn laptop start steeds opnieuw op en het beeld blijft zwart. heeft het zin om hem te laten reparen of is het beter dat ik een nieuwe laptop koop?

Vorige week liep mijn laptop ineens vast en deed helemaal niks meer. ik heb hem toen uitgedaan met de aan/uit knop. toen weer opnieuw opgestart, maar de laptop startte steeds weer opnieuw op.. Later kon ik wel gewoon weer op de laptop, maar na een tijdje werd het beeld zwart en de laptop ging vanzelf weer opnieuw opstarten. Dit doet de laptop nog steeds, maar het beeld blijft nu zwart.
Weet iemand wat er aan de hand is en of het zin heeft om de laptop te laten reparen? Of kan ik beter een nieuwe laptop aanschaffen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet een nieuw network er op zetten was ook bij mij je hele pc is dan letterlijk dood een cd kopen en downloaden dan werkt ie weer

hoe oud is je laptop en welk besturingssysteem heeft ie? Heb je nog de orginele cd ervan? meestal nog 4-5 jaar is het beter om een nieuwe aan te schaffen maar een keer helemaal terugzetten van het systeem kan wonderen verrichten.

Bronnen:
icthulpaanhuis.nl

kijk eens of je nog in bios geraakt .Daar begint alles .Als dat lukt dan moet je hem zeker niet weg gooien en is de kans groot dat ie nog werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100