bh bandje zakt steeds af, iemand een idee hoe ik dat kan voorkomen?

Ik ben constant aan de bandjes aan het hijsen, doe ik ze strakker, zit het niet aangenaam. Is er een manier om dit te verhelpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zit jij ook altijd aan je bandjes te foefelen omdat ze in de helft van je arm hangen in plaats van op je schouder? Zelfs wanneer je de bandjes net hebt aangespannen, kan het na enkele minuten alweer afzakken. Dit heeft alles te maken met de vorm van onze schouders én de soort beha die je draagt. Onze schouders lopen wat af naar onze armen toe waardoor het bandje al makkelijk los komt te zitten. Het ongemak kan je onder meer oplossen door je schouders te rechten. Wie echter niet de hele tijd aan haar houding wilt denken, moet investeren in de juiste beha. Ga daarom op zoek naar een beha met een U-rugsluiting foto rechts

Toegevoegd op 30 januari 2019 09:48: tekst
Bronnen:
https://www.hln.be/nina/style/de-oplossing...

Google op: BH clip. Deze clips zijn overal te koop voor een paar euro.

Niet alleen de bandjes moeten goed afgesteld zijn, maar ook de cupmaat en breedtemaat moet kloppen wil een bh comfortabel zitten. Het best ga je eens naar een lingeriezaak en laat je daar je maten opnemen zodat je goed geadviseerd wordt over de juiste maat. Voor nu zou je kunnen proberen de bandjes iets verder naar het midden van je rug vast te zetten, maar het blijft een lapmiddel.

Hi! Heel vervelend inderdaad.. Er zijn verschillende oplossingen: #1 kies een beha waarvan je de bandjes op je rug kunt kruisen #2 bind je beha-bandjes aan de achterkant aan elkaar vast met behulp van een paperclip of elastiekje. Succes!

Bronnen:
https://www.fashionchick.nl/?utm_source=gv...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100