Helpt een keratine behandeling nog echt als je (halfbloed/negroide) kroeshaar onhandelbaar, dor is en afbreekt?

Tot dusver ging ze steeds naar de afro-kapper en al wat jaren is en was de enige optie met helaas zware chemische middelen het te laten ontkroezen en erna een 'curly' erin laten zetten zodat het (lange) haar ook los draagbaar werd en gestyled kon worden.
Behandeling duurt vele uren en om de 4 maanden (de uitgroei) ongeveer 200 euro kwijt zijn NAAST nog een hele serie verzorgingsproducten is vrijwel niet haalbaar qua kosten ;)

Ze las over keratinebehandeling (op meer sites) en heeft uiteraard hoop op herstel , maar (spul en ook de producten erna ) is tevens flink prijzig...
http://www.keralove.com/Keratin-FAQ-s/29.htm

Van keratine weet ik te weinig of dit ook een goed en vooral langdurig effect op bestaande lange haar nog heeft.
Om 'valse hoop'en teleurstelling te voorkomen en een gevulde beurs van de tevreden, onderzoeken we nu of dit een zinvolle aanbesteding zal worden ;)

Maar wie ook zelf ervaringen heeft met dit type haar dat na de vele (ontkroes en curly) behandelingen er zo slecht aan toe is en dit weer goed wist te krijgen, mag ook met tips komen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik persoonlijk heb een goede ervaring met Keratine. doe het voor mezelf en ook voor mijn klanten. We zijn er op in 1 woord verliefd op, dus ik raad het je wel aan. Jouw kosten vind ik persoonlijk wel aan de hoge kant, misschien dat je daar nog iets aan kunt doen. Neem anders een kijkje op mijn fbpagina daar heb ik foto's staan van de resultaten. https://www.facebook.com/sara.keratine.9

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100