Hoe kom ik van dik droog en krullend haar naar stijl haar voor man?

Ik ben een man van 22 en laat mijn haar voor het eerst sinds mijn leven groeien. Ik heb best dikke haren en ook krullend. Ik heb het nu al bijna 12 maanden laten groeien en ik wil nu graag mooie lange (niet droge) haren zoals op de foto. Ik heb het ook nooit gekamd in die 12 maanden tot op deze maand maar ik heb alle tips geprobeerd die op internet stonden en het blijft droog en veels te dik.

Wat kan ik doen?

De foto is hoe ik het graag zou willen zodat ik iets meer kanten op kan met kapsels. Ik wil ook wachten met naar de kapper gaan tot ik mijn haar gefixt heb anders ben ik bang dat hun ook niet weten wat ze ermee aan moeten. Ik wil voorkomen dat ik bij de kapper kom voor een mooi kapsel en dat ze pas verder kunnen helpen als mijn haar veranderd is

Weet jij het antwoord?

/2500

Stijl haar kun je bij de kapper laten doen. Een omgekeerde permanent. Nadeel is dat het alleen droger zal worden. Alles wat je aan je haar doet om de krullen te krijgen zal het beschadigen en verder uitdrogen. Als je de kapper te duur vind en je geen kroes krullen heb kun je een stijltang proberen. Van een goeie tang gaat je haar wel glanzen. Let wel als je je haren wast of in de regen loopt zijn je krullen weer terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100