als je 64 jaar bent wat is dan een leuk kapsel voor die leeftijd ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat dat heel erg afhangt van de kwaliteit van je haar, je gezichtsvorm, je huid, etc. Ik ken zeer verzorgde, knappe oude vrouwen met mooi opgestoken haar, maar korter, schouderlang haar, kan ook heel mooi zijn. Grijze permanentkrulletjes zijn in elk geval niet leuk en hopelijk sterven die op een gegeven moment uit. Bij sommige vrouwen staat grijs haar heel mooi, bij anderen weer niet. Ik denk dat je ervoor moet waken dat je een al te hippe (lees: rode) kleur kiest. Zelf zou ik kiezen voor een zachte, niet al te uitgesproken kleur met highlights.

kort,leuk kleurtje of een permanent.

Hieronder een aantal: (hopelijk heeft u er wat aan)

Veel vrouwen van onze leeftijd (ik ben ook 64) dragen hun haar kort, met plukjes o.i.d. Staat meestal wel pittig. Maar het hangt heel erg af van de vorm van je gezicht, je haarinplant enz. Ikzelf heb blond haar tot net over de oren, boblijn, maar dat heeft te maken met bovenstaande aspecten. Bij een wat smal gezicht kun je beter niet al te kort haar doen, maar de zijkanten wat lang laten. Bij jou, ik ga er van uit dat het jouw foto is die erbij staat, zou het heel goed kunnen! Probeer eens blonde plukjes! Staat vast super!

Het beste laat je een pittig kort kapsel knippen dat makkelijk te onderhouden is. Toegevoegd na 13 uur: Vraag raad aan je kapper. Vaak zijn zij de aangewezen personen om zoiets aan te vragen. Zij zien de vorm van je gezicht en jouw persoonlijkheid. Soms is het wat zoeken, maar na een tijdje kom je er wel uit. Succes!

Bronnen:
http://www.kapsels.net/kapsels7/jbeerens-k...

Als je 'mooi' (= subjectief) grijs haar hebt, vind ik het vaak mooi als het wat langer is (halflang, of opgestoken). Ik weet niet of het u zou staan, maar ik vind het bij vrouwen op leeftijd heel mooi. Als het haar gekleurd is en lang dan krijg ik een beetje het gevoel van: 'van achteren lyceum en van voren museum'. Ik zal u een foto laten zien van iets wat ik bijvoorbeeld mooi vind. Toegevoegd na 5 minuten: Als ik naar de vorm van uw gezicht staat denk ik dat het u heel mooi zou staan als uw haar tot aan uw schouders reikt, of zoals op deze foto. Maar dit is persoonlijk. Veel mensen die ouder zijn vinden dat ze kort haar moeten maken, maar persoonlijk vind ik dat vaak (sorry) de vrouw in kwestie qua uiterlijk geen eer aan doen (en daar wil ik NIEMAND mee beledigen, want bij sommige vind ik het wel passen) .

Ik snap niet wat een leuk kapsel met leeftijd te maken heeft. Het heeft meer te maken met wat voor type je bent en hoeveel tijd je aan dat kapsel wilt besteden. http://www.kapsels.net/tips/haar_vrouw.htm Toen ik over de 50 was, heb ik een knalpaarse hairextension laten zetten in mijn halflange krullenbos. Tegenwoordig draag ik het kort en denk er over om ook maar te stoppen met dat verven, wat ik 45 jaar lang gedaan heb. Hier zijn nog wat tips voor kapsels voor de rijpere dames: (bah alleen die term al). http://www.kapsels.net/advies/kapsel-rijpere-dame.htm Hier vind je kapsels voor de middelbare vrouw. Nou, de meeste vind ik persoonlijk nogal lelijk en bovendien zijn we niet allemaal model of filmster. http://www.firanet.nl/kapsels-haarmode/50-plus-kapsels/

Bronnen:
http://www.bjoeti.be/haar/zoveel-kapsels-z...

waar jij je fijn bij voelt, want dan straal je. En of dat nu lang of kort grijs of rood is, dat maakt niks uit, als jij tevredenheid bent met het kapsel dan zal je dat uitstralen en zal iedereen het gehele plaatje opvatten als een " mooi mens"

Vaak is een bob-lijn niet te lang geknipt, dus tot op de schouders, wel een leuk model voor niet meer heel jonge vrouwen.

meestal als je ouder word verdunt je haar en word het grijzer. dit betekend dat het veel meer werk is om u haar bij te houden! en als u zo oud bent lijkt me dat niet fijn ook is het niet zo'n mooi gezicht om met een paar dunne slierten te zitten als u het kort genoeg knipt dat er volume in zit zal het altijd zijn eigen plekje vinden op u hoofd, maakt totaal niet uit welke gezichtsvorm u heeft - groetjes ! xx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100