Bespaartip

GVB actiecode voor dagticket van €1

16 augustus 2022

GVB actiecode voor dagticket van €1

GVB, het gemeentevervoersbedrijf uit regio Amsterdam, heeft een mooie actie voor inwoners van de stad. Woon of werk je namelijk in Amsterdam, Duivendrecht, Schiphol, Amstelveen, Diemen of Weesp dan kun je een actiecode aanvragen om een dag ticket voor slechts €1 te verkrijgen. Lees hier alles over deze actie.

Bespaar €7,50 op een dag ticket

Per persoon kun je één actiecode aanvragen via de website van GVB. Door enkele gegevens in te vullen kun je de code verkrijgen om een 24 uur/dag ticket voor €1 te verzilveren. Normaal kost zo’n ticket €8,50 bij GVB, je kunt dus zo snel geld besparen. Alle inwoners van de gemeente Amsterdam kunnen gebruik maken van de actie.

Actie heel de zomer lang geldig

De code is aan te vragen tot vrijdag 26 augustus. Vervolgens is het mogelijk om tot eind september gebruik te maken van de actie van het GVB, bekend van de wit-blauwe bussen, metro’s en trams.

Tip: hoewel GSB probeert het openbaar vervoer populairder probeert te maken zal niet iedereen hier gebruik van maken. Vraag dus vrienden, familie, huisgenoten etc. die mogelijk niet met het OV reizen om hun code. Zo kun jij meerdere dagen bijna gratis door Amsterdam reizen.

Ook interessant om te lezen