Draai voor klassieke weergave

Link plaatsen / adverteren

Startpagina bestaat uit verschillende onderdelen:
De homepage + zoekmachine, themapagina’s  en GoeieVraag

Per onderdeel kun je op verschillende manieren een verzoek indienen om een link te laten plaatsen. We controleren de links op de volgende criteria:
• De content is Nederlands;
• De website ziet er verzorgd uit en is overzichtelijk;
• De website heeft een duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie;
• De website functioneert in alle browsers;
• Op de website worden de contactgegevens, bedrijfsgegevens en gebruikersvoorwaarden duidelijk aangegeven;
• Privacy en cookiebeleid zijn conform de Nederlandse wetgeving;
• Geen hinderlijke, storende en/of misleidende onderdelen.

Homepage en zoekmachine
Startpagina heeft een strenge selectieprocedure en we kunnen helaas niet alle links plaatsen. Voor een linkaanvraag op de homepage of in onze zoekmachine kun je direct contact opnemen met de redactie.
Geef aan waar je je link geplaatst zou willen hebben (eventueel met schermafdruk) en over welke URL het gaat. Per categorie op Startpagina waarborgt de redactie een divers aanbod van geselecteerde A-merken en nieuwe merken.
 

Criteria: De links op Startpagina.nl spreken een grote gebruikersgroep aan: Het zijn betrouwbare, Nederlandstalige websites, met een landelijk aanbod en voor een breed publiek (qua leeftijd, sexe en interesses) geschikt.
Websites met een specifiek of plaatselijk aanbod staan op de themapagina's. 

Mocht je geinteresseerd zijn in advertentiemogelijkheden zoals bannering of sponsored articles, geef dan in een bericht aan om 1) welk bedrijf het gaat 2) de website en 2) wat de wensen zijn qua posities of adverteren. Onze collega's komen dan zo spoedig mogelijk met een passend voorstel.
E-mail contact om te adverteren op Startpagina.nl

Themapagina
Voor een linkaanvraag op een specifieke themapagina kun je direct contact opnemen met de beheerder. Hiervoor vind je de link ‘Contact met de beheerder’ in een blokje in de 4e kolom. Voor bannering en andere advertentiemogelijkheden kijk dan hier

GoeieVraag
Voor een linkaanvraag of andere advertentiemogelijkheden op het vraag- en antwoordgedeelte GoeieVraag kun je ook met ons contact opnemen. Voor bannering kijk dan hier.

Contact

Contactgegevens

Bezoekadres
Capellalaan 65
2132 JL Hoofddorp

Postadres
Postbus 41015
2130 ML Hoofddorp