Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Dit zijn de zwembroekentrends voor deze zomer

De zomer is in volle gang en de geur van zonnebrand komt je al tegemoet. Met de komst van dit mooie weer is het tijd om een nieuwe zwembroek uit te zoeken. Wat is de mode deze zomer? Ga dit jaar voor een stijlvolle zwembroek in het pastel of een vrolijk exemplaar met tropische print.

Bekijk hier de laatste 5 trends op het gebied van zwembroekenmode!

Tekst gaat onder de advertentie verder.

1. Zwembroek in een pasteltint of een neon kleur

Dit jaar zijn pasteltinten helemaal in. Deze kleuren zwembroeken staan fantastisch als je bruin bent en ook misstaan ze niet als je lichaam voor het eerst zon ziet. In 2022 zie je ook veel zwembroeken in een knallende kleur. Van felroze tot neon oranje: hoe opvallender, hoe beter. Wanneer je deze trend volgt, loop je er deze zomer hip bij.

2. Zwembroeken met een jaren 80’s stijl

Elk jaar zien we weer trends uit het verleden voorbijkomen. Zo ook de zwembroeken uit de jaren ‘80. Weet je nog hoe je er toen bij liep? Je kunt trouwens je lange, wijde zwembroeken tot boven de knie wegdoen. Dit jaar zijn strakke, korte modellen superhip. Deze zwembroeken zijn geïnspireerd op de fitness rage van de jaren ‘80. Trek je korte zwembroek maar weer uit de kast deze zomer!

3. Streep, strepen, gestreept

Frisse strepen zijn in 2022 ook helemaal modieus. Verticale strepen zien er elegant uit en creëren een heus capri-gevoel. Zwembroeken met horizontale strepen zijn leuk om te dragen met een effen shirt. De ideale outfit voor een dagje strand en terras. Laat het lekkere weer maar komen!

4. De speedo

We hadden dit nooit kunnen denken (of dromen) - dit jaar zijn de strakke slipvorm zwembroeken weer helemaal hip. Terwijl we een paar jaar geleden deze zwembroeken zwaar afkeurden en ze toeschreven aan oudere mannen, vieren ze in 2022 hun comeback. Deze zwembroek moet goed en strak zitten. Als je je hier fijn bij voelt, is deze trend zeker een aanrader.

5. Zwembroeken met prints

Een opvallende print op je zwembroek? Je ziet steeds meer zwembroeken met bijzondere prints. Denk aan eten, dieren, tekenfiguren of merknamen. Dit jaar is niets te gek. Laat je daarom niet tegenhouden in de winkel en kies voor een opvallende zwembroek met print. Hiermee steel je sowieso de show op vakantie.

Lees ook:

Auteur: Ilse Bloemendal