Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Zo richt je je huis stijlvol en budgetproof in

Hoe richt je je huis in als de bodem van je spaarpot in zicht is? Shop op verrassende plekken, houd je aan een beperkt kleurenpalet (scheelt potten met verf!) en kies je materialen slim. Wij geven je in dit artikel hét bewijs dat stijlvol en low-budget prima samengaan

Neem een modulebank: dé manier om geld uit te sparen. Je begint gewoon met twee elementen en zodra je budget weer wat ruimer is, voeg je er weer een element aan toe. Maak je zithoek af met meerdere kleine vloerkleden. Deze zijn in fases te kopen en zijn een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan één grote, vaak kostbaarder, exemplaar. Ontdek hier nog veel meer slimme budget woontips.

Kleine aanpassingen in huis, groots effect

Kleine aanpassingen zijn een instant opfrisser voor je huis. En het kost je (bijna) niets. Ruil de familiefoto’s en ingelijste prints eens om voor wat nieuws. Blader je favoriete tijdschriften door voor mooie beelden die het inlijsten waard zijn. Of knip een pagina uit het koffietafelboek dat je toch nooit openslaat (we vertellen het niet door). Dat noemen we nog eens budgetproof. 

Planten zijn altijd een goed idee

Het ziet er niet alleen gezellig uit: planten dragen ook bij aan de luchtkwaliteit in huis. Planten brengen precies de juiste hoeveelheid kleur in een minimalistische inrichting, frissen een monochrome kamer op én geven diepte aan kleine ruimtes. Planten duur? Dat hoeft niet. Neem de gloednieuwe collectie planten met bijpassende pot van vtwonen. Niet alleen fijn voor je portemonnee, je bent ook nog eens in één keer klaar! 

Je huis inrichten als een miljonair

Jouw inrichting laten lijken op de inrichting van een miljonair, zonder te spenderen als een miljonair? Onthoud het volgende: het geheim zit ‘m in de details. Het zijn de kleine dingen die van een huis een thuis maken. Hoe bereik je met betaalbare items toch een luxe uitstraling in je huis? Kies mooie materialen (denk aan betaalbare messing of goudkleurige items), zelfgemaakte accessoires en een mix van nieuw en vintage, geven je huis al snel een weelderig gevoel. 

Ga voor nog veel meer fijne budgetproof stylingtips naar vtwonen.nl.  

Bron: vtwonen I Fotografie Alexander van Berge I Styling Fietje Bruijn
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met vtwonen.