Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Staycation! Met de beste sekstips en seksspeeltjes voor een ontspannen vakantie

In samenwerking met:

We blijven meer thuis en waarschijnlijk ‘vieren’ we de vakantie ook thuis. Maar of dat heel erg is? Nee zeker niet! Tijdens de vakantie heb je meer vrije tijd te spenderen. Wij geven je de beste tips voor een ontspannen én vooral opwindende vakantie in eigen huis. 

Tekst gaat verder onder de advertentie

Door de jaren heen is de kans aanwezig dat je seksleven in een sleur is beland. Maar het is nooit te laat om je seksleven een flinke oppepper te geven. Onderstaande tips zijn niet alleen bedoeld voor een spannende vakantie, maar ook voor een (nog) beter seksleven, goed voorspel én de beste seksspeeltjes zijn voor je op een rijtje gezet. Na het lezen van onderstaande tips heb jij gegarandeerd betere seks en daarmee meer plezier in bed. Laat de (thuis)vakantie maar komen!

Maak tijd voor het voorspel

Hoe langer het voorspel, hoe intenser het orgasme is. Om deze reden is voorspel erg belangrijk voor zowel man als vrouw. Daarnaast hebben vrouwen – in tegenstelling tot mannen - de tijd nodig om zowel een emotionele als een fysieke verbinding te creëren. Wanneer een vrouw voldoende opgewonden is, zal haar lichaam een natuurlijk glijmiddel produceren. Als de vagina van een vrouw niet nat genoeg is, zal de seks gevoelig (pijnlijk) zijn. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je aandacht besteed aan het voorspel. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Als je al jaren dezelfde sekspartner hebt, is de kans groot dat je weet wat je partner lekker vindt. Maar wist je dat je seksuele voorkeuren kunnen veranderen door de jaren heen? Neem daarom altijd de tijd om elkaars lichaam te (her)ontdekken en elkaar (opnieuw) te leren kennen.

Ontdek elkaar opnieuw

Je hoeft jullie vaste routine niet om te gooien, met kleine veranderingen maak je al een groot verschil. Geef je voldoende complimentjes? Iedereen vindt het fijn om te horen dat hij/zij mooi en bijzonder is. Waarom laat je dit niet wat vaker aan je partner weten? Geef je partner eens een complimentje en laat blijken hoe mooi en leuk je je partner vindt. Kijk je partner diep in de ogen en neem de tijd om je partner uitgebreid te zoenen. Of wat dacht je van een massage als voorspel? Focus je vervolgens niet alleen op de penis en de vagina, maar probeer ook eens wat nieuws. De lippen, de nek, oren en de tepels kunnen ook gevoelige plekjes zijn. Je zult versteld staan van hoeveel leuke plekjes er zijn om te ontdekken en te plagen voordat je je op de genitaliën gaat richten. Sta open voor nieuwe dingen en besteed aandacht aan de behoeften van je partner. Zo weet je zeker dat jullie beiden van een heerlijk voorspel kunnen genieten.

Vrouwelijk orgasme: daar moet je zijn

We schreven al eerder dat een voorspel voor een vrouw erg belangrijk is omdat een vrouw voldoende de tijd nodig heeft om nat te worden. Daarnaast kunnen de meeste vrouwen niet klaarkomen van penetratie, bijna alle vrouwelijke orgasmes zijn clitorale orgasmes. Er gaan veel verhalen rond over de g-spot van een vrouw – maar voor een vrouwelijk orgasme moet je echt bij de clitoris zijn. De clitoris kan je stimuleren door voorzichtig te strelen of er zacht op te wrijven. Maar de beste manier om een vrouw een orgasme te bezorgen, is met de tong.

Hulpdiensten

Uit onderzoek blijkt dat door middel van orale bevrediging de meeste vrouwen klaarkomen. Misschien moet je er zelf even aan wennen, maar zien wat het met jou (je vrouw) doet, maakt het ‘t dubbel en dwars waard. Als je het toch liever niet probeert, kunnen luchtdruk vibrators een oplossing bieden. Een luchtdruk stimulator stimuleert de clitoris zonder dat er direct contact is. De clitoris wordt omringd door een mondje, de luchtdruk zorgt voor bewegingen die voor een ultieme sensatie zorgen. Een vrouw komt hiermee heel fijn, gemakkelijk en snel klaar. Omdat de luchtdruk vibrators verschillende standjes hebben, kan je toch invloed hebben op haar orgasme.

Womanizer clitoris vibrator, met orgasme garantie

Clitoris Vibrators? Eigenlijk is élke vibrator een clitoris stimulator. Alles wat tegen je clitoris aan trilt is een stimulator! Maar er zijn ook vibrators die héél specifiek gemaakt zijn om gericht de clitoris mee te stimuleren, en niets anders. Zodat die de volledige aandacht krijgt die ze verdient. Wil je (of je partner) een gegarandeerd orgasme? Probeer een womanizer clitoris vibrator.

sektips_vakantie_willie

Ho ho, niet zo snel: zo voorkom je te vroeg klaarkomen

Te snel klaarkomen kan erg vervelend zijn. Om te voorkomen dat je als man te snel klaarkomt, zijn er verschillende trucjes die je kan toepassen.

 1. Pauzeer even met bewegen of ga langzamer bewegen.
  Je kunt je penis terugtrekken, een paar keer ademhalen en daarna weer verdergaan.
   
 2. Probeer een ander standje uit, waarbij je minder snel klaarkomt.
   
 3. Plaats je duim en je wijsvinger als een ring om je balzak.
  Trek dan zachtjes naar beneden vlak voordat je klaarkomt.
   
 4. Probeer eens een lesje yoga. Dit klinkt misschien raar, maar yoga biedt verschillende manieren om je gedachtes te sturen. Dit is erg handig als je je orgasme wil uitstellen.
   
 5. Probeer condooms met een speciaal glijmiddel dat het orgasme uitstelt.
   
 6. Neem meer tijd voor het voorspel. Als je de penetratie uitstelt, stel je tegelijkertijd het hoogtepunt uit. Eet banaan, eieren en pure chocolade.

Deze drie voedingsmiddelen zorgen voor uitstel van je orgasme. Deze tip werkt ook bij vrouwen.

Dit zijn de beste drie seksspeeltjes voor koppels

We schreven hierboven al over de luchtdrukvibrator voor een vrouw. Maar wist je dat er ook koppelvibrators zijn? Koppelvibrators zijn seksspeeltjes die je als stel kunt gebruiken. Met een koppelvibrator kan je als man en vrouw tegelijktijdig genieten. We zetten de drie beste koppelvibrators voor je op een rijtje. 

1.    De We-Vibe Unite

De We-Vibe Unite is gemaakt om de clitoris en de g-spot handsfree te stimuleren. Dankzij het dunne en comfortabele design kan de vrouw deze vibrator ook tijdens de seks inhouden, zonder dat deze in de weg zit. De vibrator zal dan intense trillingen brengen op de clitoris, op de g-spot én op de penis. Omdat het seksspeeltje in de vagina wordt gebracht, zal de vagina ook krapper worden – wat weer fijn is voor de man.

2.    Vibrerende eitjes  

Vibrerende eitjes zijn leuk om in het openbaar te gebruiken. Alleen jullie weten dat jullie spannende avontuurtjes beleven met het vibrerend ei. Maar ook in bed zijn vibrerende eitjes een absolute aanrader. De vrouw beleeft plezier aan de stimulatie van het eitje en haar partner kan ervan genieten om de macht over deze stimulatie te hebben. Vibrerende eitjes zijn met draad of draadloos verkrijgbaar. Bekijk hieronder alle varianten en bestel geheel discreet jouw favoriet.

3.    Een vibrerende penisring  

Een vibrerende ring is bedoeld om rond de penis te dragen voor extra stimulatie. Met een vibrerende penisring genieten zowel man als vrouw van het opwindende effect van de vibraties, tegelijk profiterend van het effect dat penisringen hebben: een sterkere, langer durende erectie. 

Nieuwe seksstandjes proberen

Naast het proberen van seksspeeltjes, is het ook leuk om nieuwe seksstandjes uit te proberen. Hoeveel vrije tijd heb je? Er zijn namelijk wel honderden seksposities – dus de kans is groot dat je ze nooit allemaal hebt uitgeprobeerd. Je hoeft ze ook niet allemaal gedaan te hebben, het is van belang dat je onderzoekt wat je wensen en behoeften in bed zijn. Neem daarom samen door wat je fijn vindt in bed, probeer iets nieuws uit en speel hierop in. Je zult zien dat je veel meer plezier beleeft in bed.

Na het lezen van deze sekstips en tips voor seksspeeltjes, weet je wat je te doen staat. De kans dat jij en je partner een orgasme beleven, is veel groter dankzij de kennis die je nu hebt. Besef je na het lezen van dit artikel dat je seksleven wel een oppepper kan gebruiken? Je bent niet de enige. Ouder worden heeft invloed op je seksuele behoeftes. In de meeste gevallen neemt de lust af. Maar dit houdt niet in dat er geen seksueel genot meer beleeft kan of mag worden. Met deze tips kun je je seksleven weer een oppepper geven.

Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: