Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Nieuw! Startlot: de gezondheidsloterij van Startpagina.nl

In samenwerking met:

Wil jij je inzetten voor een betere en duurzame gezondheidszorg door goede doelen te steunen, en daarbij zelf ook kans maken op geldprijzen tot wel 1 miljoen euro? Bij Startlot Loterij, een unieke samenwerking tussen Startpagina.nl en Care-a-Lot, kan dat!

Zo ben jij straks miljonair voor slechts € 5,- en steunen we samen goede doelen in de gezondheidszorg. Welk goed doel ga jij steunen?

Nieuw: Startlot, de gezondheidsloterij

Iedereen verdient de beste zorg: jong en oud. Met Startlot Loterij hebben we als doel om inkomsten te genereren voor vooruitstrevende organisaties binnen de gezondheidszorg voor een gezonder en vitaler Nederland. Onderzoek naar levensreddende ziektepreventie- en behandelingen worden namelijk steeds afhankelijker van donaties, terwijl de groep donateurs steeds kleiner wordt. Daarom heeft Startpagina.nl samen met Care-a-Lot deze gezondheidsloterij in het leven geroepen.

Onze goede doelen

Jij kunt je steentje heel simpel bijdragen door een lot te kopen, waarbij je zelf een eigen gekozen gezondheidsdoel kiest. De goede doelen waar je uit kunt kiezen zijn:

Om de oplossing voor de dodelijke ziekte ALS te vinden is nog veel onderzoek nodig, dit vraagt een lange adem. Dankzij de inkomsten uit de Startlot loterij kunnen wij meerjarige onderzoeksprojecten financieren. Want er is geen tijd te verliezen.”

Stichting ALS Nederland - Liesbeth de Groot

Win-win-win

Door mee te doen steun je niet alleen deze goede doelen, maar ook jezelf! Je hebt met jouw lot namelijk een winkans van 1 op 5 op geweldige geldprijzen, met maandelijks kans op de hoofdprijs van maar liefst 1 miljoen euro. Dat wil jij toch ook?

Welk goed doel kies jij?

Dat kan heel eenvoudig: op de website klik je op de knop ‘speel mee’, waarna je meteen een goed doel kunt kiezen, en met hoeveel loten je mee wilt doen. Voor slechts € 5 per trekking maak jij al kans en er zijn 12 trekkingen per jaar. Bij iedere trekking wordt een deel van jouw inleg gereserveerd voor het goede doel waar je voor meespeelt. Je wordt ook meteen door dat doel op de hoogte gehouden van de impact van jouw bijdrage, zodat je weet waar jouw geld naartoe gaat! Zo kunnen we allemaal winnen. Klinkt dat goed?
Steun en speel mee

In samenwerking met: