Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

EK voetbal 2021: dit zijn dé spaaracties bij de supermarkten

Na de Wuppies van Albert Heijn en de oranjejurkjes van Bavaria kunnen we niet meer zonder. En dan hebben we het natuurlijk over de spaaracties voor het Europees kampioenschap. Binnen een aantal weken gaat het EK voetbal weer van start. Wat betekent dat het nu de tijd is om gratis oranje dingen te sparen. Welke spaaracties zijn er? Wij helpen je om oranje in huis te halen.

1. Spaar voor Hollandicons bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn spaar je dit jaar voor Hollandicons. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je vanaf maandag 31 mei 2021 een pakje Hollandicons met één sticker en één tattoo. Een leuk weetje voor de echte fans: in totaal zijn er 44 tattoos en 41 stickers te verkrijgen. Plak jij je armen vol of spaar je mee voor de buurjongen en het buurmeisje?

Naast de spaaractie van de Hollandicons, laat je de buurt weten dat jij straks achter de buis zit gekluisterd met de Hup Holland Hup raamsticker verkrijgbaar bij Albert Heijn.

2. Spaar voor een juichcape bij Jumbo

Van 19 mei 2021 tot en met 15 juni 2021 spaar je bij Jumbo voor een juichcape van niemand minder dan… Snollebollekes. De man die bekend is van zijn carnavalsmuziek en natuurlijk als winnaar van de Slimste Mens 2021. Voor elke 10 euro aan boodschappen krijg je een juichzegel. En 10 juichzegels ruil je zo in voor een bestelcode om de juichcape voor een klein bedrag aan de haak te slaan. De cape is verkrijgbaar in een volwassenenmaat én een kindermaatje. Ideaal om met de hele familie oranje aan te moedigen. “Allemaal van links .. naar rechts. Oranje kampioen.”

3. Spaar voor een oranje voetbal bij Coop

Ook Coop heeft een spaaractie klaarstaan voor het EK. Tussen 24 mei 2021 en 4 juli 2021 ontvang je voor elke 5 euro boodschappen een zegel. Bij 15 zegels heb je een volle spaarkaart en heb je met een kleine bijbetaling recht op een oranje voetbal van Soufiane Touzani. De voetballer, die we kennen van de straat en als grondlegger van Freestyle voetbal. Lukt het jou nog om een balletje hoog te houden?

4. Spaar voor een EK outfit bij Lidl

Een feloranje outfit is het enige dat je nodig hebt om tijdens de Europese kampioenschappen te dragen. Daarom heeft Lidl een Fluoranje outfit voor je uitgezocht. En er is werkelijk aan alles gedacht. Van een T-shirt en voetbalbroekje tot een paar sokken, badslippers en een mondkapje. Vanaf 17 mei spaar je bij iedere 10 euro voor een zegel. Bij een volle spaarkaart scoor je - met een kleine bijbetaling - jouw favoriete oranje item.

5. Spaar voor eigen voetbalveld bij PLUS

Na het populaire programma Legomasters, komt PLUS met Bricks. Hiermee kun je je eigen EK nabouwen. Spaar voor een voetbalveld met oranje spelers, trainers, goals en gele kaarten. En vergeet de tribunes en het publiek niet. Van 23 mei 2021 tot en met 26 juni 2021 kun je jouw mandje bij PLUS volgooien om bij elke 15 euro een zakje Bricks te ontvangen. Staat er toevallig nog wat op je boodschappenlijstje?

EK spaaractie: spaar nu voor PLUS Bricks

Nog niet enthousiast geworden van bovenstaande acties? Doe dan je boodschappen bij Hoogvliet, want hier spaar je voor de langste EK vlag van Nederland die je kunt ophangen door de héle buurt.

Volg alle wedstrijden met dit EK 2021 speeloverzicht 

Lees ook:
- 10 leuke uitstapjes in coronatijd
- Snoepjes van vroeger, ken jij ze alle 18 nog?

Auteur: Anouk Bruel