Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Vrijen met tropische temperaturen? 5 beste standjes

Seks met warm weer? Met tropische temperaturen zit je niet altijd op een wilde vrijpartij te wachten. Om toch te genieten van seks - ook als het boven de 25 graden is - zijn deze 5 hittebestendige seksstandjes de beste keuze. 

Tekst gaat onder de advertentie verder.

1. Seks onder de douche

Natuurlijk is niets zo verkoelend als een vrijpartij onder de douche. Zeep elkaar in en speel met het koude en warme water. De afwisseling van warm naar koud is voor veel mensen een enorme lustopwekker. Begin daarom gerust eens het voorspel, door met een ijsblokje in je mond zijn of haar lichaam te verkennen. 

Let op dat je niet valt in de douche! Zorg dat jullie stevig staan. Laat je handen rusten op je knieën of tegen de muur. Hoe meer zeep, hoe gladder het wordt. Wees voorzichtig met doucheolie.

2. Staande doggy stijl

Heb je zin in seks en is het buiten bloedheet? Dan is het fijn om zo min mogelijk lichaamscontact te hebben, om geplak te voorkomen. Het volgende seksstandje is hier het perfecte voorbeeld van: de staande doggy style. Bij dit standje staat de vrouw voorovergebogen terwijl ze voorover leunt. De man staat achter haar en gaat zo naar binnen. De bewegingen kan zowel de man als vrouw zelf bepalen. Net wat jullie aan kunnen met deze tropische temperaturen.

3. Het hemelbed

Vinden jullie dat bewegen maar niets? Dan is dit standje een verwennerij: het hemelbed. De man gaat heerlijk ontspannen op zijn rug liggen met zijn benen languit. De dame gaat - met haar benen wat gespreid - op hem liggen. Dit lijkt op het amazonestandje, echter het is echt wat anders aangezien de vrouw hier niet zit maar ligt. Omdat de gezichten naar elkaar toe kijken, is er genoeg ruimte voor intimiteit. Dit seksstandje is niet vermoeiend en ook nog eens heel erg lekker: tijdens deze sekspositie worden de eikel én vagina extra gestimuleerd. Win-win!

4. De schelp

Zijn jullie goed ter been en het liefst nog een beetje lenig? Ga dan voor de sekspositie de schelp. De vrouw gaat op haar rug liggen met haar benen naar boven en kruist haar enkels voor haar gezicht. De man kan dan heel eenvoudig naar binnen komen. Ook als je niet heel erg lenig bent, is het mogelijk dat je dat op een hete zomerdag wél bent. Warm weer maakt je lenig schijnt. Het proberen waard!

5. Lepeltje lepeltje 

Lepeltje lepeltje, wie kent het niet? Ondanks dat deze sekspositie veel lichaamscontact vereist, is lepeltje lepeltje een goed idee als het warm is buiten. Er is namelijk geen seksstandje die minder inspanning vraagt dan deze. Nog een voordeel: lepeltje lepeltje zorgt voor een sterke stimulatie. Afkoelen onder de douche dan maar! 

Lees ook:

 Auteur: Ilse Bloemendal