Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Opgebiecht: ‘Ik had seks met een collega na een bedrijfsfeest’

Angelique (43) wist wel dat ze haar collega Mark aantrekkelijk vond, maar dacht er verder nooit iets van. Tot ze allebei een drankje te veel op hadden bij een bedrijfsfeest en na een lange nacht bij elkaar in bed belandden.

“De volgende dag kon ik alleen maar denken: hoe moet dit nu op kantoor?”

Tekst gaat onder de advertenie verder.

'Zijn zware stem was zo aantrekkelijk'

Angelique werkte al een aantal jaar bij een groot bedrijf toen ze voor een nieuw project moest samenwerken met een andere afdeling. “Toen ik de ruimte voor de vergadering binnenkwam, hoorde ik voor het eerst zijn stem. Zo zwaar, ruw en aantrekkelijk. Ik kon het niet laten om even mijn blik te laten vallen op de man bij wie die stem hoorde.” Dat bleek Mark te zijn. Voor het project werkten Angelique’s team en het team van Mark intensief samen, ze zagen elkaar regelmatig. “Maar afgezien van de kriebels die ik voelde elke keer als hij zijn mond opendeed, was er verder niets tussen ons. Ik zag hem gewoon als een collega. Bovendien droeg hij een trouwring.”

Tot het project eindelijk voorbij was en er een feestje kwam om dat te vieren. “We gingen wat drinken in Amsterdam. Ik woon zelf in het oosten van het land en besloot die dag de trein te nemen, zodat ik ook een glaasje kon drinken.” Het feestje was gezellig en hoewel Angelique wel wat woorden met Mark wisselde, gaven ze elkaar niet bijzonder veel aandacht. De drankjes gingen er echter goed in, en al snel was Angelique aangeschoten. “Toen werd het tijd om naar huis te gaan omdat ik de laatste trein moest halen. Wat bleek? Mark was ook met de trein gekomen, en hij moest dezelfde kan op als ik, richting Zwolle.” De 2 besloten daarom samen naar het station te gaan.

Gestrand op het station

“Ik weet nog dat ik dacht: ‘gezellig’, dan hoef ik die lange rit in ieder geval niet in mijn eentje te maken. Onderweg bleek al snel dat we nogal krap in de tijd zaten. Zouden we die laatste trein wel halen?” Eenmaal op het station kregen ze het verlossende antwoord: nee. De trein reed net voor hun neus weg. De volgende trein zou pas over 2 uur komen en zou er vervolgens ook 2 keer zo lang over doen. “Ik baalde enorm, maar Mark maakte er een lolletje van. Er was nog een fastfood restaurant op het station open, we besloten om daar koffie te drinken.” Zo leek het wachten op de trein al snel een romantisch afspraakje.

“Het bleek goed tussen ons te klikken en de 2 uur vlogen zo voorbij. Ook in de trein kletsten we honderduit en omdat ik aangeschoten en inmiddels ook flink moe was, hing ik een beetje lui tegen hem aan. Dat hij bezet was, was ik inmiddels al helemaal vergeten en hij liet het ook toe. Het werd steeds handtastelijker en voor ik het wist, boog hij zich naar me toe en zoende me.”

Spannende nacht

Toen was het ijs meteen gebroken. “Dat dit eigenlijk echt niet kon, kwam geen moment in me op. Het werd steeds vuriger en toen we eindelijk – het was inmiddels een uur of 4 in de nacht – op het station aankwamen, waren we allebei zo opgewonden dat ik vroeg of hij met me mee naar huis wilde. Dat wilde hij wel. Zijn vrouw appte hij dat hij de laatste trein had gemist en bij een mannelijke collega sliep.” Eenmaal thuis doken Mark en Angelique meteen het bed in. “De seks was leuk en spannend, omdat het eigenlijk niet mocht. Zoiets had ik nog nooit gedaan.”

De volgende dag moest er gewoon weer gewerkt worden, dus Mark ging vroeg in de ochtend weer op huis aan. "Ik was doodmoe en dacht: 'Ojee, hopelijk wordt het niet ongemakkelijk op het werk’. Toen ik hem die week bij het koffiehoekje tegen het lijf liep, voelde het eigenlijk alleen maar weer leuk en spannend. We glimlachten geheimzinnig naar elkaar. Ik vond het wel wat, dat niemand wist wat wij samen gedaan hadden.” Dat het maar bij een keer zou blijven, was voor beide meteen duidelijk. "Geen van ons maakte aanstalten om ons avontuur te herhalen."

Geheim avontuur

Het afronden van het gezamenlijk project zorgde ervoor dat Angelique Mark niet zo heel vaak meer tegen het lijf liep op kantoor. “Maar elke keer als ik hem daarna zag, was er toch nog even dat lachje. Voor zover ik weet, is Mark nog steeds samen met zijn vrouw. En nog steeds weet niemand op kantoor van ons kortstondige avontuur.”

Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Lees ook:

Sarah's geheime reisverhalen

Iedere week vertelt Sarah over haar spannende (erotische) reisgeheimen! Ze neemt je mee door heel Europa en verder. Lees Sarah's reisgeheimen deel 1.