Draai voor klassieke weergave

Kalender met de leukste evenementen 2020

2020 belooft een jaar vol leuke activiteiten en evenementen te worden.  We hebben de leukste dingen alvast voor je op een rijtje gezet, dus zet deze dingen vooral in je agenda.

Meer ideeën voor een dagje uit kun je hier vinden.

Evenementen agenda 2020 

Egmond Wandel Marathon

Deze jaarlijkse wandelmarathon komt langs een aantal bijzondere en unieke plekken. Snuif de frisse zeelucht op en begin het jaar actief.
Datum: 25 januari
Plaats: Egmond aan Zee

Tentoonstelling ‘Juwelen’ in Hermitage

Deze tentoonstelling uit het Russische St. Petersburg bevat een schatkamer aan meer dan driehonderd adembenemende juwelen die gedragen zijn door machtige tsarina’s zoals Catharina de Grote.
Datum: 1 februari
Locatie: Amsterdam

Het Chocolade Festival

Op het Chocoa Chocolade Festival leer je alles over de lekkere zoete snack. Kom meer te weten over de toekomst van chocolade én proef de verschillen tussen cacaobonen uit verschillende landen.
Datum: 19 februari
Locatie: Amsterdam

De Huishoudbeurs

Van 22 februari t/m 1 maart kun je de grootste vriendinnenbeurs van Nederland weer bezoeken. Kom shoppen, proeven en uitproberen bij de ruim 330 kraampjes.
Datum: 22 februari
Locatie: Amsterdam

Creative Life event

Doe inspiratie op, koop mooie handgemaakte spullen of volg een van de vele creatieve workshops op het Creative Life Event in Utrecht. Of je nu van schilderen, tekenen, breien, zeefdrukken, sieraden maken of potten bakken houdt: er is voor iedereen iets te zien én te doen.
Datum: 27 maart
Locatie: Utrecht

Music Show Scotland (Rotterdam)

Als je een liefhebber bent van traditionele Schotse en Ierse muziek, dan is deze muziekshow voor jou. Er zijn meer dan 200 pipers, drummers, muzikanten, dansers en zangers die samen een spectaculaire show neerzetten.
Datum: 28 maart
Locatie: Rotterdam

De Grote Vijf Expeditie Veluwe

Tijdens deze exclusieve expeditie (inclusief overnachting) ga je met een boswachter op pad en ga je op zoek naar wilde dieren als de ree, edelhert en wild zwijn.
Datum: 18 april
Locatie: Vierhouten

Libelle Zomerweek

Kom naar de Libelle Zomerweek en winkel, proef, probeer, geniet en ontdek bij de meer dan 300 kraampje, allemaal aan het strand.
Datum: 14 mei
Locatie: Almere

Midzomernacht Hortus

Geniet in de avond van de heerlijk geurende bloemen, live muziek optredens en kleinschalige voorstellingen in de botanische tuin in Leiden.
Datum: 21 juni
Locatie: Leiden

Wandel vierdaagse Nijmegen

Ieder jaar doen er tienduizenden mensen mee aan de vierdaagse van Nijmegen. Wandel in de prachtige, bosrijke omgeving en neem na vier dagen je Vierdaagsekruis in ontvangst.
Datum: 21 juli
Locatie: Nijmegen

50PlusBeurs

Dé beurs voor actieve vijftig plussers die graag nog van alles willen leren en zien. Er zijn workshops, presentaties, exposanten, proeverijen, optredens en meer.
Datum: 15 september
Locatie: Utrecht

Auteur: Quirine Brouwer