Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Zo scoor je deze 10 gratis verjaardagscadeaus

Hoera, je bent jarig! Wist je dat je veel dingen gratis online kan krijgen op je verjaardag? Van een donut tot een dagje pretpark: hierbij een overzicht van de 10 gratis producten en dingen die je gratis mag ophalen op je verjaardag. 

Tekst gaat onder de advertentie verder.

1. Een gratis tompouce bij de HEMA

Op je verjaardag haal je een gratis tompouce bij de HEMA. Kom snel naar de winkel ('s ochtends zijn de verse tompouces het best op voorraad), scan je klantenpas bij de kassa en geniet van je gratis tompouce. Bestel je ze liever online? Dat kan ook. Let op, je moet er dan wel wel minimaal 4 bestellen. Dat deelt lekker uit!

2. Een gratis chocoladereep bij de Lidl 

Als je een Lidl in de buurt hebt, zorg dan dat je voor je verjaardag de Lidl Plus app hebt gedownload. Op je verjaardag verschijnt dan namelijk een coupon waarmee je een gratis reep Way to Go Chocolade mag halen. Je hebt de keus uit 4 verschillende smaken. Jammie.

3. Gratis doucheolie bij Rituals

Rituals, wie is er nou niet verliefd op? Als je op je verjaardag wat koopt, krijg je een gratis doucheolie erbij. Wees slim en koop een klein travel product of verwen jezelf met een leuk cadeaupakket. Win-win!

4. Gratis naar een pretpark

Op je verjaardag mag je gratis naar Toverland, Bobbejaanland of Hellendoorn. Misschien leuk om daar meteen je verjaardag te vieren met kinderen en kleinkinderen.

5. Gratis McNuggets, McFlurry of hamburger bij de McDonalds

Apps, je kunt er niet genoeg van krijgen. Download snel de McDonalds app op je telefoon en maak een account. Hier vul je je verjaardag in. Op de dag zelf verschijnt er een coupon waarmee je de keus hebt uit een gratis product. Ga jij voor de McNuggets, McFlurry of de hamburger?

6. Gratis donut bij Dunkin Donuts 

Fan van donuts? Dan moet je een bezoekje wagen bij Dunkin Donuts. Download de app, vul je geboortedatum in en en laat op je verjaardag de app scannen. Je mag kiezen uit alle donuts, lucky you! 

7. Zak KitKat mini's bij Jumbo 

Ja, ook de supermarkt Jumbo heeft tegenwoordig een app. Best handig, want je spaart hiermee voor gratis producten, digitale koopzegels en meer: op je verjaardag mag je gratis een zak KitKat mini's ophalen.

8. Gratis filmkaartje bij Kinepolis 

Bij Kinepolis kan je op je verjaardag gratis naar de bioscoop. Heb jij een 'My Kinepolis' account die voor minstens 80% volledig is en heb je aangegeven de 'My Kinepolis' newsletter te willen ontvangen, dan mag jij gratis naar de film op de dag van je verjaardag zelf of de dag erna. Hoe leuk?

9. Gratis zonnen bij Summertan 

Heb je een Summertan vestiging bij jou in de buurt? Dan kan je op je verjaardag een kwartier gratis zonnen. Zie je er gelijk goed uit op je verjaardag. 

10. Gratis taartje bij LaPlace

We missen de V&D allemaal. Gelukkig zijn er nog een paar vestigingen van LaPlace open. Op je verjaardag krijg je hier een gratis taartje. En die zijn toch lekker! Zeker niet overslaan.

Lees ook:

Auteur: Ilse Bloemendal