Draai voor klassieke weergave

Meer spanning in je relatie door een erotische adventskalender

In samenwerking met:

Het is goed om regelmatig wat nieuws uit te proberen, want onvoorspelbare dingen - zoals verrassingen - maken het dagelijks leven opwindender. Verras, met de feestdagen in het vooruitzicht, je partner eens op een bijzondere, liefdevolle manier. Dit doe je met een cadeau dat je vaste ritme doorbreekt en je seksleven een maand lang een oppepper geeft: de Adventskalender van EasyToys. 

Doorbreek je standaard ritme 

Waarschijnlijk sta je elke dag op dezelfde tijd op, ontbijt je met een boterham met een glas melk op een vast tijdstip. Daarnaast ga je bijna elke dag naar je favoriete supermarkt, waar je keer op keer dezelfde producten koopt. Ook rijd je altijd dezelfde route naar je (klein)kinderen. Super fijn, want het bevalt en je hoeft niet zoveel na te denken. Het is menselijk dat je je het prettigst voelt wanneer de wereld om je heen voorspelbaar is, zodat je precies weet wat je moet verwachten. 

Toch is het goed om dit patroon te doorbreken. Probeer een keer wat anders uit, en je zult merken dat het je energie geeft. Zo kan dat nieuwe gerecht veel lekkerder zijn dan je vertrouwde vaste kost en is die andere route naar je (klein)kinderen veel mooier, waardoor het veel minder erg is om ver te rijden. En die gekke supermarkt op de hoek? Daar hebben ze het beste fruit! Als je nieuwe dingen uitprobeert, merk je al snel dat je verrast wordt door de meest kleine, onverwachte dingen. Deze kleine dingen dagen je uit om met een nieuwe blik en meer aandacht naar je omgeving te kijken en andere wegen in te slaan. Onvoorspelbaarheid geeft het gevoel dat je voluit leeft, waardoor je meer energie krijgt. 

Verrassingen zijn leuk om te geven én te krijgen 

Verrassingen zijn ook onvoorspelbaar, waarom zorg je niet voor wat meer verrassingen in je leven? Dit kan zowel voor jezelf zijn, óók voor een ander. Wie een ander gelukkig maakt, maakt zichzelf gelukkig. Er is bijna niets fijner dan iemand die jou dierbaar is een goed gevoel te geven door iets extra´s te doen voor hem of haar. Dit kan je doen met lieve woorden, een dagje weg of een leuk cadeau. 

Met de feestdagen voor de deur, is het alweer tijd om je te oriënteren op een origineel kerstcadeau. Na maanden wat summierder te leven door de pandemie, is het leuk om dit keer extra uit te pakken. Zoek naar een verrassend cadeau dat het vaste ritme doorbreekt. Intimiteit is in deze periode belangrijker dan ooit. Met dit in je achterhoofd...

Seksleven in een sleur? Doorbreek dit met seksspeeltjes 

De kans is groot dat je seksleven ook in een sleur is beland. Je hebt waarschijnlijk al jaren seks met dezelfde persoon op dezelfde plek. Om het weer spannend te maken in bed, is het leuk om je seksleven een oppepper te geven. Dit kan je heel makkelijk doen met seksspeeltjes. Deze prikkelen de zintuigen en de fantasie en voeden lust en verlangens. Een olie die bedwelmd, een veer die plaagt en prikkelt, een blinddoek voor een sensueel avontuur, een vibrator voor extra genot: met seksspeeltjes beleef je erotische hoogtepunten, die je soms met reguliere seks niet bereikt. Daarnaast bieden seksspeeltjes je ook de unieke kans om je eigen of partners lichaam en behoeftes opnieuw te ontdekken. Er zijn ontzettend veel seksspeeltjes op de markt. Welke moet je kiezen? 

En waarom kiezen? Dankzij dit cadeau ontvang je elke dag weer een nieuwe verrassing. 

EasyToys-adventskalenderEasyToys-adventskalender

Laat je écht verrassen met de spannende adventskalender van EasyToys 

EasyToys presenteert dit jaar de EasyToys Naughty & Nice Adventskalender 2021. Dit is een spannend cadeau waar je zelf ook van geniet. Met deze adventskalender tel jij de dagen tot kerst af en ontvang je iedere dag een ander cadeautje: een leuke, spannende of lekkere verrassing. Door een pakje, vakje of kraskaartje open te maken ontvang je 24 dagen lang allerlei erotische verrassingen en seksspeeltjes. Van een spannend kaartspel tot 2 in 1 massage glijmiddel. Durf jij de ontdekkingstocht aan te gaan en je dagen opwindender te maken? 
 

Year of the Play - Solo Play: speel op jouw manier

Solo-play

Play betekent seks en alles wat met seks te maken heeft. Het draait om plezier: experimenteren, leren én genieten! Samen spelen, samen delen of lekker alleen. Iedereen op zijn of haar eigen manier. EasyToys nodigt je uit om deel te nemen aan Solo Play - Year of the Play

#EasyToysAdventCalendar
Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: