Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Blogartikelen van Startpagina: kennismaken met Quirine Brouwer

Iedere week verschijnen er nieuwe artikelen met tips en weetjes op Startpagina. Met verschillende onderwerpen als online veiligheid, eten & drinken, gezondheid, actualiteit en andere interessante of nuttige informatie. 

Quirine Brouwer is één van de schrijvers voor Startpagina

“Schrijven doe ik het liefst de hele dag. De meest uiteenlopende onderwerpen begrijpelijk en interessant maken voor een groot publiek, vind ik een ontzettend leuke uitdaging, en bij Startpagina kan ik dat naar hartenlust doen. Ik schrijf over actueel nieuws tot handige tips en sinds kort zelfs ook een spannend, fictief verhaal. Heb jij Sarah’s avonturen al gelezen?

Wat ook leuk is, is dat Startpagina onderdeel is van Kompas, waar de websites Jurkjes.nl en SchoolBANK bij horen. Daar schrijf ik ook regelmatig voor en daar kan ik dan ook veel van mijn andere interesses in kwijt. Van mode tot mijn fascinatie voor de vorige eeuw!“

Heb jij een tip voor mij om over te schrijven? Laat het mij weten via het mailadres van Startpagina, dan zoek ik het voor je uit!

Groetjes, Quirine
 

Blogs van Quirine

Tips & weetjes ontvangen van Startpagina in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief