Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Blogartikelen van Startpagina: kennismaken met Anouk Bruel

Iedere week verschijnen er nieuwe artikelen met tips en weetjes op Startpagina. Met verschillende onderwerpen als online veiligheid, eten & drinken, gezondheid, actualiteit en andere interessante of nuttige informatie. 

Anouk Bruel is één van de schrijvers voor Startpagina

“Naast Ilse, die jullie eerder hebben ontmoet, schrijf ik sinds een jaar regelmatig blogartikelen voor Startpagina. Heel wat anders dan waar ik bekend mee was, namelijk schrijven in de mode- en beautybranche. Maar daardoor des te leuker!

Door onderdeel uit te maken van de redactie van Startpagina kan ik hier en daar mijn eigen algemene kennis opkrikken, kom ik te weten waar ik per direct met een stofdoek langs moet - omdat deze apparaten in élk huishouden worden vergeten - en raak ik per ongeluk aan het hardlopen door een blog over hoe je hiermee begint. Hoe handig is dat?

Hopelijk inspireer ik jullie op dezelfde manier. En als je ergens meer over wil weten, kun je gerust een berichtje sturen naar Startpagina. Dan duik ik in het onderwerp en probeer ik uit te pluizen hoe het zit. 

Heb jij een tip voor mij om over te schrijven: dit is het mailadres van Startpagina.

Groetjes, Anouk

Blogs van Anouk

Tips & weetjes ontvangen van Startpagina in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief