Draai voor klassieke weergave

Met deze adventskalenders wordt aftellen tot kerst wat spannender

In samenwerking met:

De adventskalender is een populair cadeau tijdens de feestdagen. Chocolade, likeur of verzorgingsproducten - je hebt ze in allerlei soorten en maten. Ieder jaar komen er weer nieuwe varianten bij. Wat dacht je van 24 kleine flesjes wijn of 24 theesoorten? Tot aan de dag van kerst word je met deze kalender elke dag verrast met een klein cadeautje.

Ben je op zoek naar een spannendere versie dan de versie met chocolade of verzorgingsproducten? Wij hebben deze originele adventskalender ontdekt: 

Een adventskalender: wat is dat?

Iedereen kent de adventskalender nog wel van vroeger, de dagen aftellen naar kerst met iedere dag een chocolaatje - zo groot als een muntdropje - achter het luikje. Tegenwoordig vind je naast chocola nog veel meer producten in een adventskalender: sokken, wijn, kaarsjes, speelgoed, sieraden, bier - je kunt het zo gek niet bedenken. Terwijl kinderen genoegen nemen met de chocolade variant, kiezen volwassenen sneller een kalender met verzorgingsproducten.

Een adventskalender bestaat uit verschillende vakjes, met achter elk vakje een verrassing. Het is de bedoeling dat je elke dag één vakje opent. Dat maakt het de hele feestmaand spannend, als je je nieuwsgierigheid in bedwang kunt houden natuurlijk.  

Een adventskalender gaat om het opbouwen van verlangens

Uiteraard hoef je een adventskalender niet alleen tijdens de dagen voor kerst te gebruiken. Met behulp van de adventskalender kun je bijvoorbeeld ook aftellen naar een verjaardag of huwelijksdag. Voor iedere gelegenheid is de adventskalender absoluut een aanrader. Bij een aftelkalender gaat het er voornamelijk om dat je ergens naar verlangt. Elke dag ben je een stapje dichterbij en het verlangen wordt constant opgebouwd. Je kijkt vierentwintig dagen ergens naar uit en dan is het eindelijk zover .. 

Een adventskalender 2020: aftellen was nog nooit zo spannend

Met een adventskalender tel je af naar een moment waarnaar je verlangt. Oorspronkelijk om de dagen af te tellen naar kerst, maar wie zegt dat je ook niet naar andere dingen mag verlangen? Vanwege de coronamaatregelen ben je waarschijnlijk veel meer samen met je partner dan gewoonlijk.

Als je je geliefde op een speciale wijze wil verrassen, kies dan voor een erotische adventskalender. Een spannend cadeau waar je zelf ook van kunt genieten. Je zult zien dat deze kalender écht deuren voor je opent. Het verlangen naar kerst (en fysiek contact) was nog nooit zo groot: het is tijd om dit te beantwoorden. 

Willie Adventskalender 2: plezier voor koppels

Willie_adventskalender

Maak van héél december een feestje met 24 spannende cadeautjes 

Wil je volop genieten van de feestdagen? Met de erotische adventskalender van Willie Toys heb je gegarandeerd een zinnenprikkelende kerst. Zoals de naam al zegt, is deze erotische adventskalender geschikt om af te tellen naar Kerstmis. Vierentwintig dagen achter elkaar open je een deurtje met uitdagende producten. Zo vind je in deze adventskalender elke dag een seksspeeltje dat zorgt voor een nieuwe, spannende ervaring. Op deze manier wordt héél december een feestje!

De adventskalender biedt voor zowel beginners als gevorderden een breed scala aan erotische verrassingen en speeltjes. Van handboeien, lingerie, speeltjes, tot items om te verleiden. De unieke kalender is geschikt voor alle geslachten en óók voor alleenstaanden. Aftellen was nog nooit zo leuk! 

Een app met uitdagende opdrachten 

Er is altijd wel een gelegenheid om naar af te tellen, zoals een verjaardag of een ander feest. Houd de kerstspanning van de adventskalender ook in het nieuwe jaar in stand. Maar hoe houd je het altijd zo spannend?

Iedereen heeft soms een beetje inspiratie nodig. Installeer voor meer hartstocht de Willie Pleasure app om nóg meer spannende deurtjes te openen. Met deze app krijg je dagelijks avontuurlijke opdrachten voor jullie samen, met nieuwe en opwindende mogelijkheden. Door de spannende opdrachten uit te voeren, krijgt je seksleven een extra oppepper. In de app vind je per vakje een uitgebreide uitleg van het product uit de kalender en tips over welke producten je met elkaar kunt combineren. De tips komen van experts en gaan bijvoorbeeld over het voorspel of over avontuurlijke seks. Zo breng je variatie aan in je seksleven!

De Willie Pleasure app biedt spannende tips, leuke aanbiedingen en bruikbare adviezen en - wel zo fijn - het is gratis, discreet en veilig te gebruiken. Met de speeltjes uit de erotische kalender en de opdrachten uit de app, zal je seksleven beter worden dan ooit. Waar wacht je nog op?

Heb je geen (vaste) partner? Er bestaat natuurlijk ook een box voor plezier in je eentje tijdens de feestdagen. 

Willie Adventskalender 1: solo plezier

Spannende_adventskalender

Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: